Driven lagerarbetare med truckkort till Söderort

Driven lagerarbetare med truckkort till Söderort

Är du engagerad och söker heltidsjobb inom lagerarbete i Söderort? Vill du vara med och utvecklas i ett växande bolag? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker för kunds räkning lagermedarbetare till ett lager i Österhaninge. I denna tjänst kommer du att arbeta med orderplock, orderpack, retur och reklamationer av varor. Du kommer delvis att vara stationerad vid ett löpande band, och emellanåt arbeta med inleverans med hjälp av truck. Vår kund stävar efter att kunna leverera hög kvalitet i arbetet samt att sätta beställaren i fokus, därmed krävs det att du är noggrann men samtidigt effektiv i ditt arbete.

Arbetstiderna för tjänsten går i två skift, där du ena veckan arbetar måndag till fredag 6-14, och andra veckan arbetar söndag till torsdag 14-22. Tjänsten beräknas att tillsättas omgående och du förväntas att kunna arbeta heltid även i sommar. Kunden befinner sig som ovan beskrivet i Österhaninge, i ett industriområde och därmed är det viktigt att du är flexibel att ta dig till och från arbetsplatsen både tidigt på morgonen samt sent på kvällen.

I denna rekrytering kommer vi att lägga storvikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som gärna föregår med ett gott exempel för dina kollegor. Du är prestigelös och flexibel i att prova nya saker och motiveras av att arbeta i ett högt tempo. Det är viktigt att du kan förehålla dig till de regler och rutiner som kunden har, som exempelvis att passa tider. Du är en person som inkluderar samtliga i teamet och delar med dig av dina idéer och tankar.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer att vara anställd på StudentConsulting, men arbeta ute hos vår kund.

Detta söker vi:
  • Du innehar truckkort A och B.
  • Anmärkningsfritt belastningsregister, kontroll kommer att genomföras under rekryteringsprocessen.
  • Godkänd gymnasieexamen.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i båda tal och skrift.
  • Meriterande med körkort och egen bil, då du behöver ha lätt att ta dig till arbetsplatsen.
Passar ovanstående beskrivning in på dig? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 9 juni 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com