Butikspersonal med kassavana sökes till Handen!

Butikspersonal med kassavana sökes till Handen!

Är du en pigg och alert person som tycker om att ge kundservice? Då har StudentConsulting jobbet på heltid för dig!

Information om uppdraget:

Vi erbjuder en heltid tjänst hos en butikskedja som präglas av kamratlig stämning där personalen gör det där lilla extra för kunden. StudentConsultings kund är en butikskedja som erbjuder professionella användare ett brett sortiment av varor och kringtjänster inom VVS, el och bygg.

Butikskedjan strävar efter att göra tillvaron enklare för sina kunder genom sitt kunnande, breda sortiment och smarta tjänster. Kunden står i fokus och butikskedjan lägger därmed vikt vid det personliga mötet mellan kunden och butiksmedarbetaren.

Som butiksmedarbetare kommer du att få utföra arbetsuppgifter som framför allt innefattar kundservice, där du ska göra det där lilla extra och engagera dig för kunden. Du kommer att få utföra kassaarbete, varupåfyllning och eventuellt lite lagerarbete. Eftersom butikerna har många återkommande kunder är det viktigt att arbeta serviceinriktad för att erbjuda kunden den bästa servicen.

Start för denna tjänst är i början av mars. Vi ser även gärna att du är tillgänglig omgående på grund av upplärning. Tjänsten är på 100%.

Detta söker vi:

För denna tjänst söker vi även någon som har erfarenhet av servicebranschen och kassa. Det är meriterande om du har kunskaper om el eller VVS. Detta kan vara från exempelvis tidigare arbete eller en gymnasieutbildning. Var gärna tydlig med detta i din ansökan. Arbetstiderna för tjänsten är förlagda måndag-fredag kl. 7-16, plus minus en halvtimma. Din arbetsplats för uppdraget kommer att vara hos kunden i deras butik i Handen, men du kommer att vara anställd som konsult hos oss på StudentConsulting.
Låter det intressant? Sök redan nu!
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se