Telecom säljare - MediaMarkt Länna (Stockholm)

Telecom säljare - MediaMarkt Länna (Stockholm)

MediaMarkt är Europas ledande konsumentelektronikkedja och har verksamhet i Sverige sedan 2006. Med idag 30 varuhus och webbutik är MediaMarkts vision att bli den mest föredragna elektronikhandlaren i Sverige. Vårt huvudkontor i Stockholm är en servicefunktion för våra varuhus och vår webbutik.

Har du en passion för försäljning samt vill arbeta med en av branschens mest fördelaktiga provisionssystem? Då är det dig vi söker som säljare till våran Telecom avdelning.

Arbetsbeskrivning

Din uppgift innefattar omväxlande uppgifter såsom försäljning, rådgivning, kassa, exponering, varuplock och lagerhantering. Hos oss erbjuds du en marknadsmässig lön, utbildningar, fördelaktigt provisionssystem och andra förmåner.

Som Telecomsäljare på MediaMarkt Länna har vi höga förväntningar på dig och att du alltid agerar som en förebild. Du kommer att få tydliga mål för både din egen och avdelningens försäljning som sedan följs upp och ligger till grund för det generösa provisionssystem som erbjuds. På MediaMarkt har du möjlighet att sälja alla operatörers lösningar och sortimentet på telefoner är stort.

Vem är du?

Försäljning och kundfokus är något du finner stimulerande och utvecklande. Du delar med dig av ett leende till såväl kunder som kollegor och tycker om att sprida härlig energi.

För att lyckas i rollen är du serviceinriktad, brinner för försäljning och tycker om att arbeta i team samt att uppnå mål genom samarbete. Vi tror att du har ett brinnande intresse för de produkter du kommer att sälja och du får gärna ha erfarenhet från försäljning inom detaljhandeln. Det är ett krav att du har jobbat med abonnemangsförsäljning tidigare och då gärna inom telecom segmenten. Du har en utpräglad vilja och förmåga att ta ansvar för din egen prestation och du triggas av att arbeta i ett högt tempo med hög kravställning. Du har en utpräglad vilja och förmåga att ta ansvar och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Vi tror även att du är pigg, glad, initiativrik samt inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar.

Är du intresserad?

Tjänsten är en deltid tillsvidareanställning på ca 80%. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Start är omgående med respekt för eventuell uppsägningstid.

Skicka in din ansökan idag, dock senast 2022-12-11. Observera att intervjuer sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. I våra rekryteringsprocesser genomför vi en bakgrundskontroll på slutkandidat innan anställning kan bli aktuell.

För frågor eller funderingar vänligen kontakta Jonas Adolvson, varuhuschef, adolvson@mediamarkt.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Jonas Adolvons
Email Mejla Jonas Adolvons
Område Haninge
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.mediamarkt.se
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om MediaMarkt
Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, idag är vi 28 varuhus med en växande E-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden.
MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?