Injusterare - Ventilation

Injusterare - Ventilation

Om dig

Är du vår nya medarbetare? Vi söker flera engagerade injusterare till vår högkvalitativa verksamhet.

Vill du också jobba i ett företag med fokus på kvalitet, där du får växa och få känna att du utvecklas?

Vi söker dig som arbetat med injustering av ventilationssystem och flödesmätningar några år och har erfarenhet om hur ett system fungerar som helhet och klarar av att arbeta självständigt. Vi ser gärna att du som söker är redo att ta eget ansvar och styra upp arbetet lite själv. Samtidigt som vi värdesätter din förmåga att vara flexibel, kunna kompromissa och samarbeta med andra. En öppen personlighet och vana vid att hantera kunder med ett trevligt bemötande är även egenskaper vi efterfrågar.

Du behöver ha kunskap om hur man tolkar ventilationsritningar, kontroll och beräkning av referenstillstånd, injustering enligt proportionalitetsmetoden, dokumenterad kunskap om mätning i kanal, till- och frånluft, mätning av frånluftsdon och tilluftsdon samt uppställning av protokoll. Du behöver även ha vana av upp- och nedvarvning av fläktar.

Du behöver ha erfarenhet av hur egenkontroller på utfört arbete och återrapportering till arbetsledare fungerar i praktiken. Extra kvalificerande är om du även har ventilationsmontage i grunden och kan grunden om hur ett korrekt montage av ventilationssystem ska utföras för att kunna påvisa och återrapportera fel och brister på plats till ansvarig arbetsledare samt utföra mindre avhjälpande åtgärder vid behov.

Det är också meriterande om du har vana att arbeta i Office-paketet, i synnerhet Excel då vi lämnar alla våra injusteringsprotokoll digitalt till beställande kund. Vi ser det även som meriterande om du har erfarenhet av digital rapportering då alla våra interna verksamhetssystem ligger webbaserade.

Då vi arbetar i samförstånd med beställare och tillämpar arbetsorder, egenkontroller och övrig dokumentation på alla uppdrag behöver du behärska svenska språket obehindrat både i tal och skrift.

Din profil

Utbildning:

MERITERANDE

Gymnasial utbildning:

Kompetenser

KRAV

Mätteknik

Luftinjustering

MERITERANDE

Ventilationssystem, underhåll Ventilationsteknik

Ventilationsmontering

Språk

KRAV

Svenska:

Körkort

B

Arbetslivserfarenhet

KRAV

Ventilationstekniker:2-4 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter

Vi söker 2 nya duktiga medarbetare till vår avdelning för injustering!

Sedvanliga arbetsuppgifter vid injustering av luftbehandlingssystem:
  • Flödesmätningar
  • Injustering
  • Felsökningar avhjälpande underhåll
  • Protokollskrivning
  • Biträdande mättekniker vid OVK-besiktningar
Vi arbetar i hela Storstockholm med omnämnd och din tjänsteplats och dina arbetskollegor roterar veckovis.

Övrigt

Lön

Sterco ventilation & fastighetsunderhåll AB tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Övriga ersättningar och förmåner, övertid och friskvård enligt PVF kollektivavtal.

Anställningsvillkor

Inledande 6 månaders provanställning enligt kollektivavtal. Sterco Ventilation & fastighetsunderhåll AB är anslutna till PVF's kollektivavtal och erbjuder fullständiga trygghetsavtal och försäkringar för alla anställda via AFA Försäkringar.

Arbetsplats
Haninge

Sök jobbet senast 12 november 2018

Ansökningar sker löpande och annonserade tjänster kan komma att tillsättas innan slutdatum. Notera att vi i första hand tar emot ansökningar skriftligen till angiven mailadress nedan:

Dokumenterad erfarenhet samt referenser efterfrågas och bifogas med fördel i ansökan till: ansok@sterco.se

Välkommen med din ansökan!

Ange referens Injusterare

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via mejl till: ansok@sterco.se
Mer info
Kontaktperson Andreas Hansson
Telefon 08 47 47 714
Område Haninge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 nov (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sterco ventilation & fastighetsunderhåll AB är ett företag i stark utveckling med helhetskoncept som vår affärsidé, där 100% kvalitet är en viktig del av vårt varumärke. Våra kunder finns både i Storstockholm men även till och från i andra län.

Vi utför alla typer av uppdrag inom luftbehandling. Vi demonterar, monterar, rensar och bygger om både befintliga ventilationssystem. Vi utför även nybyggnation av ventilationssystem. Vi utför löpande service, felsökningar och avhjälpande underhåll. Vi utför även flödesmätningar, injustering av luftflöden, OVK-besiktningar samt ljud och radonmätningar.

Vårt huvudkontor och personalutrymmen ligger i nybyggda lokaler i Jordbro industriområde.