Fastighetsförvaltare till Stena Fastigheter

Fastighetsförvaltare till Stena Fastigheter

Har du flerårig erfarenhet från att arbeta som förvaltare och vill vara med på en spännande resa i ett av Sveriges största fastighetsbolag? Vi erbjuder dig en självständig och utåtriktad roll som Fastighetsförvaltare i Haninge med extra krydda av stadsutveckling, så sök redan idag!

Stena Fastigheter har cirka 1 300 lägenheter i Centrala Haninge och Vega. Under de närmaste åren planerar vi att bygga ca 1300 lägenheter till i Vega, en helt ny stadsdel. Centrala Haninge ska göra resan från förort till stad vilket innebär att de 1300 lägenheter vi har där idag kommer bli att betydligt fler på sikt. Stena Fastigheter kommer, som stor och långsiktig aktör att vara en aktiv part i stadsutvecklingen. I takt med att vi växer så kommer vi bli fler kollegor och medarbetare i Haninge. Vi bygger städer och förvaltar med omtanke.

Din nya roll
Som Fastighetsförvaltare ansvarar du för att på ett affärsmässigt och kundorienterat sätt utveckla fastigheternas värde och våra bostadsområden, ett viktigt fokus är att vara nytänkande och vårda relationer för trygga och trevliga kvarter.

Du arbetar mot tydliga mål för bland annat ökad uthyrningsgrad och lönsamhet. Du driver förvaltningen av fastighetsbeståndet med hjälp av fastighetsvärdar och bostadsuthyrare, samt har ett nära samarbete med fastighetschefen. Du har som Fastighetsförvaltare personalansvar för 5 medarbetare och du förväntas att tillsammans med sina medarbetare behålla och stärka våra relationer med kunder och myndigheter.

Du är vidare ansvarig för:
  • Drift, skötsel och genomförande av beslutade projekt.
  • Förhandlingar med hyresgäster och entreprenörer.
  • Upphandling av entreprenader samt upprättande av budget och affärsplaner för fastighetsbeståndet.
  • Aktiv part i arbetet med stadsutveckling.

Att människor trivs bättre i sitt boende när man får vara med och påverka, är utgångspunkten för vårt sociala hållbarhetsarbete - Relationsförvaltning®. Vi engagerar såväl hyresgäster som lokala aktörer för att tillsammans skapa goda boendemiljöer. I ditt förvaltningsuppdrag ingår Relationsförvaltning® som en självklar del.

Om dig
För att lyckas i rollen har du flera års erfarenhet från att förvalta bostäder och kommersiella lokaler, samt fastighetsteknisk kunskap. Svenska i tal och skrift samt B-körkort är krav.

Som person ser vi att du är kommunikativ då du har många olika kontaktytor, och att du brinner för att utveckla såväl medarbetare som ditt eget ledarskap. Vidare ser vi att du är serviceinriktad och har en förmåga att leverera kvalitativa lösningar till kunder. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar och vårt arbete med Relationsförvaltning®.

Din ansökan
Ansök senast den 19 november 2018! I denna rekrytering tillämpar vi ett löpande urval och rekommenderar dig därför skicka in din ansökan så snart som möjligt. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Maria Sjöman på
072 747 42 42.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Maria Sjöman
Telefon 072 747 42 42
Område Haninge
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://weselect.se/
Sista ansökningsdag 19 nov (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Stena Fastigheter ingår i Stena Sfären och är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag. Vi äger och förvaltar totalt cirka 2,1 miljoner kvadratmeter fördelat på 23 500 bostäder och 2 700 lokaler i Göteborg, Malmö och Stockholm samt Lund, Lomma och Uppsala. Med hyresrätten som upplåtelseform utvecklar Stena Fastigheter långsiktigt attraktiva boendemiljöer och arbetsplatser. Målsättningen är att alltid vara hyresgästens förstahandsval. Läs mer på www.stenafastigheter.se