Montör till Conjet

Montör till Conjet

Vill du vara del av en expansionsresa med startskott nu? Har du erfarenhet av montering, mekanik, hydraulik eller el? Gärna från en industriproduktion men även erfarenhet från större maskinparker är bra.

Dina arbetsuppgifter

Som montör hos Conjet kommer du att arbeta med montering av robotar för automatiserad vattenbildning av betong för vägar och broar. I arbetslaget delar du på uppgifter som sträcker sig från rutinmässiga monteringsmoment till enskilda arbetsordrar såväl som att hålla rent och fylla på material från förråd. Du förväntas följa dom kvalitetskrav och processer som finns och med det bli en del av den utveckling man ser framåt.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Montering av robotar, maskiner och tillbehör med moment inom mekanik, el samt hydraulik.
  • Bidra med förslag till förbättringar i monteringsprocessen.
I denna roll förväntas du samarbeta med konstruktionsavdelningen, inköp, lager och service avseende förbättringar och problemlösning. Du förväntas vara engagerad i tillväxten av verksamheten och växa med den.

Din profil

För att trivas med arbetet ser vi att du har med dig erfarenheter som du gärna vill förvalta vidare och dela med dig av. Verksamheten är under en utvecklingsfas och det ställer krav på att du är bekväm med viss oordning och istället är en del av kedjan att förbättra processer och produktionslina. Med blandade arbetsuppgifter behöver du även vara prestigelös och se att man jobbar som ett team för att hitta dom bästa tillvägagångssätten. Du är en god kommunikatör och ser värdet i att hålla goda relationer.
Du förväntas vara självgående och trivas lika bra med självständigt arbete som att vara en del av ett team.

Du kan vara rätt person om du:
  • Har erfarenhet av montering alternativt tekniskt arbete inom mekanik, hydraulik eller el
  • Uppskattar en verksamhet under tillväxt och förändring
  • Har mycket goda kunskaper i svenska, goda kunskaper i engelska är meriterande
Det är även meriterande om du kommer från en industriproduktion eller på annat vis arbetat med etablerade processer.

Ansökningsförfarande

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så välkommen med din ansökan redan nu.
Uppdraget är initialt ett konsultuppdrag med start till hösten och med anställning hos Skill 6 månader med goda chanser till förlängning.
Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Tilde Olsson, tilde.olsson@skill.se

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 8 aug 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I mer än 35 år har Conjet AB varit ledande i utvecklingen av vattenbilningsrobotar.

Conjet AB utvecklar, tillverkar och säljer vattenbilningsrobotar till kunder globalt. Vattenbilning är en effektiv, hållbar och skonsam metod, som med hjälp av högtrycksvatten bilar bort skadad betong från till exempel broar och parkeringsdäck samt även kan användas för rengöring och ytbehandling.

Conjet AB har idag 23 anställda och är beläget i Handens industriområde i Haninge. Vi är verksamma på en global marknad och exporterar våra Robotar till alla världsdelar.

De kommande åren är framför allt internationell expansion i fokus där ett av de viktiga stegen togs i januari 2021 med etablering av ett dotterbolag i USA. Under 2020 har man tagit viktiga steg med att utveckla befintlig och ny teknik för att möta kunders aktuella och framtida behov. Vi har en strategi att vara fortsatt teknisk marknadsledare inom vattenbilningrobotar, eller som vi kallar det, Automated Concrete Removal (ACR™)