Projektledare för grindautomatik & staketlarm

Projektledare för grindautomatik & staketlarm

Skandinaviska Områdesskydd hjälper privatpersoner och företag till en tryggare vardag med stängsel, staket och grindar. Vi har kontor i Stockholm, Norrtälje och Göteborg, och utför montage i hela Sverige. Hos oss är det högt i tak och vi strävar efter att alla medarbetare ska ha möjlighet att påverka både sin egen arbetsroll och företagets utveckling. Nu söker vi en driven och socialt kompetent projektledare som vill vara med och forma vår automatikavdelning.

Ansvar och arbetsuppgifter

Som projektledare på automatikenheten planerar och administrerar du projekt med olika sorters grindautomatik och staketlarm. Du säkerställer att material finns, planerar leveranser och ansvarar för att rätt kompetens finns på rätt plats så att vi uppfyller de krav som ställs. Du är kontaktperson för vårt team av installatörer och ger support till såväl dem som våra kunder.

Det är du som har det övergripande ansvaret på montageplatsen och som samordnar och styr arbetet så att produktionen blir så effektiv som möjligt. Det innebär att det är ditt ansvar att se till att instruktionerna på montageplatsen är tillräckliga, att kvaliteten är god, att arbetstider hålls och att personalen på plats följer ordnings- och skyddsreglerna.

Dina projekt innefattar flera olika typer av automatik och styrning för grindar, bommar och pollare, men också elstängsellarm och mer komplexa helhetslösningar. Projekten omsätter från 10 000 kr och upp mot 200
000 och du har ett tydligt resultatansvar med krav på uppföljning och rapportering. Du har genom hela projekten tät kontakt med både kunder, leverantörer och installatörer – såväl våra egna som underentreprenörer.

Kravbild

Detta är ett utmanande jobb och för att lyckas i dina projekt behöver du vara driven, socialt kompetent och bra på att planera, rapportera och följa upp. Eftersom du möter både kunder, medarbetare och underentreprenörer dagligen är det viktigt att du har en hög servicekänsla och har lätt för att möta nya människor och forma positiva relationer. Du behöver kunna förklara, instruera och leda teamet av installatörer på ett tydligt och engagerat sätt, och därför måste du tala flytande svenska och engelska. Vi vill att du har ett genuint intresse för ledarskap och utveckling. Du måste kunna sätta mål på kort och lång sikt som du sedan genomför och följer upp både vad gäller ekonomi och kvalitet.

Vi tror att du har ett stort teknikintresse och att du har arbetat några år inom el, larm eller installation, med insikt i projektledarens roll för ett lyckat projekt. Vi ser gärna att du har någon typ av utbildning inom el, men det viktigaste är att du är strukturerad, lösningsinriktad, sugen på att utvecklas och uppskattar att ta stort personligt ansvar.

Vi har ett ständigt pågående förbättringsarbete inom organisationen och du förväntas delta aktivt i att skriva, utveckla och förankra processer och rutiner för hela automatikenheten.

Är du den vi söker?

Om du letar efter en arbetsgivare där tillväxten är hög och där du kan vara med och göra skillnad så är vi kanske den du söker. Vi behöver din hjälp så snart som möjligt så skynda dig att ansöka! Sök tjänsten senast 21-08-31. Vi tillämpar löpande rekrytering så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Välkommen med din ansökan, som du märker med "Projektledare el", till jobb@skandinaviska.nu
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.stangselbutiken.se
Sista ansökningsdag 22 aug 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett av Sveriges större montageföretag inom områdesskydd: en rikstäckande och fristående totalentreprenör med bred kompetens inom såväl montage som installation av grindmotorer och staketlarm.

Våra kunder är privatpersoner, föreningar, kommuner, byggbolag, ambassader och statliga institutioner. Vi erbjuder alla, oavsett storlek och geografisk placering, ett stort utbud av produkter med hög kvalitet.

Vi är i en stark tillväxtfas och tror på att låta personalen vara delaktiga i beslut och utvecklingsprocesser. Att alltid utvecklas, att ge kunden den bästa servicen och att hålla vad vi lovar är viktiga bitar i vårt DNA.