Installatör av grindautomatik

Installatör av grindautomatik

Har du ett stort teknikintresse och kan läsa ett kopplingsschema? Vill du ha en arbetsplats där du räknas och kan påverka? Då är vi kanske rätt för varandra!

Skandinaviska Områdesskydd hjälper privatpersoner och företag till en tryggare vardag med stängsel, staket och grindar. Vår automatikenhet gör livet ännu säkrare och smidigare med grindmotorer, passagesystem och staketlarm och nu letar vi efter en positiv, arbetssugen och ansvarstagande kollega till vårt befintliga team om fem personer.

Som installatör av grindautomatik besöker du våra kunder på olika platser och installerar olika grindmotorer, elstängsellarm, styrning och säkerhetsutrustning, såsom kodlås, tidur, gsm, fotoceller och klämskydd. I jobbet ingår viss planering av projekten, att kommunicera med kund och projektledare och att rapportera efter färdigt montage. Du ansvarar för att varje installation utförs fackmannamässigt och på ett sätt som vi kan vara stolta över.

Kravbild
Självklart bör du vara intresserad av exempelvis larm, styrning och automatik, men du behöver inte kunna något om grindautomatik idag. Kan du läsa ett kopplingsschema och förstår hur växlande relän fungerar har du en bra grund att bygga på! Kan du mer än så eller har erfarenhet som elektriker, svagströmselektriker eller någon typ av installation/montage är du förstås också helt rätt ute!

B-körkort är ett absolut krav, eftersom du kommer att ha ett flertal kundbesök på olika platser varje vecka, och vi kräver mycket goda svenska- och engelskakunskaper eftersom ditt jobb bygger på kommunikation.

För att lyckas i ditt jobb måste du också vara självständig, ordningsam och socialt kompetent. Arbetet kräver mycket koncentration och hög problemlösningsförmåga.

Vårt erbjudande
Vi ger dig en familjär arbetsplats med god stämning och mycket eget ansvar. Vi gillar utveckling, både av företaget och för de som arbetar här, och står sällan stilla. Här finns mycket att lära och att vidareutvecklas inom! Självklart har vi kollektivavtal, och dessutom är vi ISO-certifierade inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Tjänsten är på heltid med fast lön, med förmåner som friskvårdsbidrag och arbetstidsförkortning. Arbetsbil står vi för.

Är du nyfiken och vill veta mer? Maila oss på jobb@skandinaviska.nu och berätta lite om dig själv. Vi planerar ett öppet hus inom kort för möjlighet att prova på jobbet och träffa andra installatörer!
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.stangselbutiken.se
Sista ansökningsdag 23 okt 2022 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett av Sveriges större montageföretag inom områdesskydd: en rikstäckande och fristående totalentreprenör med bred kompetens inom såväl montage som installation av grindmotorer och staketlarm.

Våra kunder är privatpersoner, föreningar, kommuner, byggbolag, ambassader och statliga institutioner. Vi erbjuder alla, oavsett storlek och geografisk placering, ett stort utbud av produkter med hög kvalitet.

Vi är i en stark tillväxtfas och tror på att låta personalen vara delaktiga i beslut och utvecklingsprocesser. Att alltid utvecklas, att ge kunden den bästa servicen och att hålla vad vi lovar är viktiga bitar i vårt DNA.