Business Controller

Business Controller

Skanlog fortsätter att växa och vi söker nu en business controller/löneadministratör till nystartad verksamhet i Jordbro.

Om tjänsten:
Vi erbjuder en intressant och spännande tjänst där du har en nyckelroll för att stärka vår position och skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt.

Som business controller hos Skanlog arbetar du som stöd till den lokala ledningsgruppen i ekonomifrågor

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter/ansvarsområden:
  • Administrativa arbetsuppgifter
  • Kontering.
  • Fakturering.
  • Bokföringsunderlag.
  • Balanskonton.
  • Kostnadsuppföljning.
  • Budgetunderlag
  • Lönerapportering till underleverantör och internt.
  • Ledningsstöd HR frågor.
Din profil:
Vi tänker oss att du har bakgrund av liknande arbetsuppgifter och att du vill fortsätta utvecklas i ett snabbt växande företag.

Du kommer med hög energi varje dag och tycker om att jobba i ett högt och föränderligt tempo men utan att tumma på kvaliteten i detaljerna. Du har stort affärssinne med känsla för synergier. Du är självgående, flexibel och har lätt för att samarbeta. Du har givetvis vana av att arbeta i olika typer av IT-system och har lätt för att ta till dig nya tekniska lösningar.

Goda språkkunskaper utöver svenska och engelska är mycket meriterande.

Om Skanlog:
Skanlog är en ledande oberoende 3. och 4. Partslogistik specialist med full täckning i alla nordiska länder. Vi erbjuder våra kunder ett komplett paket av Supply Chain Management-lösningar, anpassade för att möta deras speciella behov och krav.

Skanlog är ett familjeägt företag som kännetecknas av snabba beslut och åtgärder. Vi strävar efter en effektiv och strömlinjeformad organisation med välutbildade och motiverade medarbetare.

Vi är specialiserade på att hantera många olika typer av produkter och verksamheter men vår kärnverksamheter är dryck och vitvaror. Inom alkoholhaltig dryck och vitvarubranschen är vi en av de största logistikoperatören i Skandinavien. De väl genomtänkta placeringar av våra lager ger oss möjlighet att erbjuda våra kunder kompletta nordiska logistiklösningar med teknologi i framkant och specialdesignade hanterings- och distributionssystem.

Arbetsort:
Jordbro Haninge.

Tillträde:
01-04-2023

Arbetstid:
Heltid

Sista ansökningsdatum:
Vi hanterar ansökningar löpande.

Ansökan:
Välkommen att mejla din ansökan och CV till: hr.se@skanlog.com
Läs mer på www.Skanlog.com
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 jan 2023 (51 dagar kvar)