Arbetsledare Mekanik/Jordbro

Arbetsledare Mekanik/Jordbro

I rollen som arbetsledare mekanik i Jordbro kommer du att ansvara för ditt team och verkstadsproduktionen, kundkontakt, resursfördelning och påverka flödet i verkstaden. Planering av uppdrag, aktiv ledning med uppföljning med kontroll av kvalitet och löpande administration.

Vi söker dig som är en utpräglad servicemänniska med ett välutvecklat ordningssinne, du har en flerårig erfarenhet från liknande arbetsuppgifter helst från verkstadsbranschen inom tunga fordon eller motsvarande. Du har en god datavana och en dokumenterad erfarenhet från verkstadsmiljö samt med arbetsledande uppgifter.

Erbjuder en tjänst med stor frihet under ansvar där dina möjligheter att personligen påverka den aktuella dagliga produktionen i verkstaden och utveckla verksamheten finns.

Vi värnar om våra medarbetare, arbetsmiljön och kompetensnivån för att på så sätt säkra vår fortsatta expansion och kunna erbjuda vår personal bästa möjliga villkor och utvecklingsmöjligheter.

Gemensamt så arbetar vi alla mot visionen att vara den rikstäckande Fullservicekedjan för yrkestrafiken.

Erfarenhet från tunga fordon är meriterande för tjänsten.
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sandstromscenter.se
Sista ansökningsdag 3 jan 2020 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sandströms Center AB är en rikstäckande fullservicekedja för tunga fordon yrkestrafiken. Vi erbjuder tjänster som minimerar stillestånd och ger förutsättningar till ökad lönsamhet. Allt sker med fokus på kundens förutsättningar, genom flexibilitet och hög kvalité.

Vårt huvudkontor ligger i Spånga och våra fullserviceanläggningar finns för närvarande i Malmö, Helsingborg, Stockholm (Spånga, Västberga, Jordbro) samt i Luleå. Företaget är privatägt vilket borgar för långsiktighet och ett starkt engagemang.

Vi är idag cirka 100 anställda i koncernen med en omsättning runt 165 miljoner.

Besök vår webbplats för mer information www.sandstromscenter.se.