VD till Cityrör VVS, Jordbro

VD till Cityrör VVS, JordbroVill du leda och driva Cityrör in i framtiden mot nya och spännande mål?

Cityrör ett privatägt installationsbolag i VVS branschen har sedan starten 1987 arbetat med service och installation inom VVS som en betydelsefull del av verksamheten. Cityrör bygger och servar även undercentraler för värme- och kylanläggningar och hjälper kunden oavsett om värmekällan är fjärrvärme, bergvärme eller fossila bränslen. Företaget omsätter ca 35 MSEK med 23 anställda och har sitt säte i Jordbro. Läs mer på www.cityror.se

I rollen som VD för Cityrör så ansvarar du för att leda och driva en redan etablerad och lönsam verksamhet mot uppsatta mål in i framtiden. Du är övergripande ansvarig för budget, resultat samt att styra och driva verksamheten, direkt och även via våra teamledare.

Du kommer dessutom att ansvara för försäljning av service och installationsprojekt samt bygga en budget och affärsplan för framtiden.

Vi tror att rätt person bl. a måste vara en tydlig och rak ledare som får organisationen att trivas och att leverera. Vi tror att engagemang är den viktigaste egenskapen för en framgångsrik organisation och motiverade medarbetare. Den miljön präglar företaget och som vi ständigt strävar att bibehålla. Rätt person måste dessutom:
  • ha en gedigen erfarenhet från vvs-branschen
  • ha förståelse för vad som driver lönsamhet
  • drivas av att lyfta sin organisation och medarbetare
  • få organisationen att dra åt samma mål
  • vara resultatorienterad och driven
  • ha en högskoleexamen eller motsvarande
Tycker du att detta stämmer på dig så måste du även vara beredd att anta en riktig ny och spännande utmaning i livet. Som belöning kommer man att få möjlighet att direkt påverka sin och företagets framtid både personligt och ekonomiskt.

Det finns mer att berätta om rollen och det gör vi när vi träffas för en intervju och Ansöker gör du snarast då vi intervjuar löpande. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Mats Larsson på telefon 0727-410028 alt. Harry Rubino på 0733-763930

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Organisation & ledning, VD & Koncernchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 feb (24 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Rubino Rekrytering erbjuder både företag och organisationer ett lösningsorienterat arbetssätt med partnerskap i fokus sedan 2003. Det viktiga utgångspunkten i vårt partnerskap är att vi har ett gemensamt mål och att rekrytera medarbetare som gör skillnad på sista raden. Oavsett om det är Säljare, Key Account Managers, Säljchefer eller nyckelpersoner i administrativa roller. Vi rekryterar i första hand Stockholm men även i andra delar av Sverige.