CE-Chaufförer sökes till Södra Stockholm

CE-Chaufförer sökes till Södra Stockholm

Rekryteringsgruppen har kunder över hela Stockholmsområdet och utför uppdrag inom ett flertal områden såsom renhållning, distribution och fjärrkörning.

Just nu söker vi flertalet CE-chaufförer till Söderort. Tjänsten är på heltid men möjlighet att jobba deltid finns också.

Arbetstider: Arbetstiderna är förlagt till dagtid (start 05:00 eller 06:00) eller eftermiddag. Även nattjobb kan förekomma. Samt helg/ helgdagar kan förekomma.

Arbetsplats: Bilarna utgår från Söderort.

Arbetsuppgifter: Distribution, lotsning eller fjärrkörning med bil och släp.

Uppdragsstart: Omgående

Hör av dig så berättar vi mer!

Egenskaper
Förutom att du är en duktig chaufför så uppskattar vi personliga egenskaper såsom social kompetens och god samarbetsförmåga. Som person är du driven, noggrann och känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Att du har rätt inställning till att jobba ser vi som en självklarhet och du kan givetvis lämna goda referenser.

Kompetens och kvalifikationer

Krav:
  • CE-körkort
  • YKB
Det är meriterande om du har:
  • Truckkort
  • Tidigare erfarenhet av kyl & frys aggregat
Ansök redan idag! Intervjuer sker löpande!
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 17 maj 2020 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom tre olika affärsområden, lager/industri, transport och kontor. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus.