Sommarjobb för studenter inom lager

Sommarjobb för studenter inom lager

Randstad ansvarar för rekrytering av personal till TD Tech Datas nordiska lager i Jordbro. Nu söker vi dig som vill arbeta med logistik och konfiguration hos en av världens största distributörer av IT-produkter och programvaror från marknadens ledande leverantörer!

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder. Randstads team sitter på plats i Tech Datas lokaler för att hela tiden finnas nära både våra anställda och vår kund.

Uppdragsgivare:
TD Tech Data

Ort:
Jordbro

Omfattning:
Deltid

Arbetsbeskrivning:

Du kommer att arbeta i ett separat projekt med installation och konfiguration av nya produkter. Traditionellt lagerarbete såsom packning och avemballering ingår också i arbetsuppgifterna. Arbetet sker i högt tempo efter givna instruktioner. Vi söker personal främst under juli-augusti men med möjlighet till arbetspass under perioden maj-september. Arbetstiderna är 07:00-16:00 och övertid kan förekomma.

Primära arbetsuppgifter:
  • Avemballering
  • Lättare konfiguration enligt instruktion
  • Stöldskyddsmärkning av produkter
  • Skapa inventarielistor i Excel
Dina arbetsuppgifter kan också innefatta att arbeta i kundens lager där du kommer sortera, packa eller plocka produkter.

Vi söker dig som genom ditt engagemang tar ett stort eget ansvar i ditt arbete och som är social, noggrann och flexibel.

Kvalifikationer:

Du som sökande är studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning med en omfattning på minst 50%. Du gillar att arbeta under givna instruktioner och i ett högt tempo. Eftersom tjänsten innefattar kommunikation internt inom teamet så är mycket goda tal- och skrivkunskaper i svenska ett krav.

Det är även meriterande med lagererfarenhet samt truckkort och tidigare körvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:

Olle Hylén - Account Specialist

Olle.hylen@randstad.se
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag löpande (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.