Butikssäljare inom VVS till proffsbutik i söderort!

Butikssäljare inom VVS till proffsbutik i söderort!

Är du glad, social och ansvarstagande? Vill du arbeta i en roll som kombinerar försäljning, kundservice och lager? Har du tidigare erfarenhet av området VVS? Då kan du vara den vi söker som butikssäljare inom VVS till proffsbutik i söderort!

PerformIQ söker en butikssäljare inom VVS för kunds räkning. Arbetsuppgifterna varierar men består huvudsakligen av uppackning och försäljning av produkter till professionella kunder såsom t.ex. byggföretag/entreprenörer och installatörer. Du kommer inneha sortimentansvar för VVS-avdelningen i butiken vilket innefattar uppackning, inventering, försäljning och service gentemot kunder som besöker butiken. Utöver VVS-ansvaret så innefattar tjänsten självklart kassaarbete samt öppning och stängning av butiken vid behov.

I rollen som butikssäljare kommer du till exempel att:
  • hantera kassa
  • bedriva försäljning gentemot besökande kunder
  • plocka ordrar
  • besvara kundernas frågor i butiken
  • lasta av och packa upp nya varor
Tjänsten passar dig som drivs av att ge dina kunder förstklassig service då du är företagets ansikte utåt för kunderna i butiken.

Vi söker dig som vill jobba med både försäljning, service och lager. Vi ser gärna att du som söker är social och utåtriktad. Du tycker att kundnöjdhet är viktigt och bemöter andra professionellt, serviceinriktat och med glädje. Vidare ser vi att du är handlingskraftig, du tycker om att ta i och hjälpa till där det behövs. Arbetet kommer bedrivas under butikens öppettider vilket är 05:30 - 16:30.

För att lyckas i rollen som butikspersonal krävs vidare:
  • flytande svenska i tal och skrift
  • slutförd gymnasieutbildning
  • kompetens inom VVS
Det är meriterande om du tidgare har arbetat i butik eller har kunskap inom andra branscher så som el, bygg eller dylikt.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som butikssäljare.

Start: Omgående, efter överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Butikstider
Plats: Söderort

Uppdraget är en direktrekrytering vilket betyder att du blir anställd av kundföretaget i fråga. Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Teodor Nellvik på teodor.nellvik@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Sökord: butikssäljare, butikspersonal, försäljning, säljare, kundservice, service, butik, söderort, stockholm, vvs, el, bygg
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 7 juni 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.