Showrooms personal

Showrooms personal

Om Jobbet

Du kommer att vara stationerad i vårt showroom i Haninge utanför Stockholm. I dina arbetsuppgifter ingår det att ta hand om-och bemöta kunder i showroom. Du kommer bland annat att hjälpa till med produktfrågor och genomföra köp. Det är din uppgift att det ser snyggt och prydligt ut i butiken. Du kommer att arbeta i ett mindre team som har ansvar över showroom, ni tillhör säljavdelningen. Du kommer att vara vårt ansikte utåt, därför kommer vi lägga stor vikt vid personlighet i denna rekrytering.

Jobbet är säsongsbaserat från mitten av Mars till slutet av Augusti med möjlighet till förlängning/extra jobb för rätt person.

Vem är du?

Vi söker dig som förstår vad serviceminded innebär. Är van vid kundkontakt och merförsäljning. Du drivs av att skapa relationer och att ge service. Du har ett intresse för prylar och lär dig snabbt. Du är driven och ser möjligheter med att arbeta för ett snabbt växande företag med stora ambitioner.

Vem söker vi?
  • Serviceminded ut i fingerspetsarna.
  • Erfarenhet av butik
  • Erfarenhet av merförsäljning
  • Gillar ordning och reda
  • Positiv och professionell
Välkommen in med din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Linda Skoglund
Telefon 0841021005
Område Haninge
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 juni 2021 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett ungt e-handelsföretag som säljer hem-, fritids- och trädgårdsartiklar till konsumenter online. Vi köper in och säljer våra egna varumärken direkt från fabrik och säljer idag till kunder i Sverige, via vår hemsida outl1.se. Att arbeta prestigelöst är a och o för oss, både internt och mot våra kunder. Vill du komma till vad vi anser, Sveriges roligaste arbetsplats där ingen dag är den andra lik så är detta arbetsplatsen för dig!