Säljande Kundrådgivare

Säljande Kundrådgivare

Om Tjänsten

Arbetet består av merförsäljning via inkommande telefonsamtal och mejl. Vi arbetar med mål som sätts på både individ och gruppnivå. Du kommer att jobba självständigt men får uppbackning genom regelbunden coachning och ett härligt team som är mer är glada att hjälpa till.

Vi har även vårt Showroom dit kunder är välkomna att se produkter på plats. Det kommer att ingå i arbetsbeskrivningen att ta hand om vårt Showroom och besökande kunder. Tjänsten ställer stora krav på dig att vara resultatfokuserad, ge hög service och ha stor produktkännedom.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har både stort driv och tålamod. Du motiveras av utmaningar och har en fallenhet för att ge bra service. Framförallt ser vi att du har ett stort intresse för sälj och är redo för att börja resan mot att utvecklas ännu mer.

Det är meriterande att ha tidigare erfarenhet av försäljning, merförsäljning och handel. Vi lägger stor vikt vid personlighet vid rekryteringen. Det finns goda möjligheter till utveckling och en karriär inom företaget.

Egenskaper som efterfrågas:
  • Driven
  • Resultatfokuserad
  • Initiativrik
  • Flexibel
  • Självgående
Tjänsten är en visstidsanställning.
Mer info
Kontaktperson Fanny Widinghoff
Telefon 0841021005
Område Haninge
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 16 mars 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett ungt e-handelsföretag som säljer hem-, fritids- och trädgårdsartiklar till konsumenter online. Vi köper in och säljer våra egna varumärken direkt från fabrik och säljer idag till kunder i Sverige, via vår hemsida outl1.se. Att arbeta prestigelöst är a och o för oss, både internt och mot våra kunder. Vill du komma till vad vi anser, Sveriges roligaste arbetsplats där ingen dag är den andra lik så är detta arbetsplatsen för dig!