Engagerad lagerpersonal sökes

Engagerad lagerpersonal sökes

Om Tjänsten

De främsta arbetsuppgifterna kommer vara tömning av containers samt hantering av in- och utleverans. Tjänsten kommer vara stationerad på vårat centrallager i Jordbro. Vi erbjuder en vänlig arbetsmiljö där vi arbetar som en familj.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är positiv, engagerad och drivs av att alltid göra ett bra jobb. Du är inte rädd för att ta i och gillar ett högt tempo, samtidigt som du är noggrann. Att följa rutiner är en självklarhet för dig.

Du har truckkort och truckvana. Lagererfarenhet är starkt meriterande samtidigt som vi går mycket på rätt inställning och din personlighet. Känns detta som något för dig? Sök då tjänsten idag.

Intervjuer och anställning sker löpnade så välkommen med din ansökan redan idag!

Egenskaper som efterfrågas:
  • Erfarenhet av terminal/lagerarbete
  • Truckkort
  • Truckvana
  • Behärska det svenska språket i tal och skrift
Mer info
Kontaktperson Fanny Widinghoff
Telefon 0841021005
Område Haninge
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 maj 2021 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett ungt e-handelsföretag som säljer hem-, fritids- och trädgårdsartiklar till konsumenter online. Vi köper in och säljer våra egna varumärken direkt från fabrik och säljer idag till kunder i Sverige, via vår hemsida outl1.se. Att arbeta prestigelöst är a och o för oss, både internt och mot våra kunder. Vill du komma till vad vi anser, Sveriges roligaste arbetsplats där ingen dag är den andra lik så är detta arbetsplatsen för dig!