Vikarie till Trappans Dagliga Verksamhet i Haninge

Vikarie till Trappans Dagliga Verksamhet i Haninge

Nu söker vi på Trappans Dagliga Verksamhet vikarie vid behov och vid jul och nyår.

Kul att du hittade hit!
Vi gissar att du tycker om att möta människor. Och att du är intresserad av att förstå vad som ligger bakom olika beteenden. Du brukar förmodligen hitta nya sätt att lösa en situation. Och det löser sig oftast för du är trygg i dig själv, nyfiken, lyhörd, och närvarande. Om det här stämmer in på dig, så kanske du vill jobba med oss som vikarie vid behov och jul och -nyårvikarie.

Vad gör vi?
Hos oss på Nytida får du möta människor som har olika behov av stöd och omsorg. Det handlar om att stötta barn, unga och vuxna med funktionsnedsättning eller psykosocial problematik. Tillsammans lagar vi mat, städar, går på utflykter, tränar, samtalar och mycket mer. Vi söker dig som vill lära känna, förstå och vara en del av en annan persons liv.

Till dig från oss...
  • Introduktion
  • Förmånsportal med rabatter
  • Vi har kollektivavtal samt tillhörande försäkringar.
  • Coachande och stöttande chefer nära dig
  • Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende
Men du får även...
  • genuina möten och erfarenheter som rustar dig för framtiden, oavsett var den är.
  • möjlighet att visa vem du är. Ofta är vikarieanställning en ingång till en tillsvidareanställning hos oss efter din utbildning/examen.
  • en arbetslivserfarenhet som gör stor skillnad på din CV. Att ha jobbat med människor som behöver stöd, visar dina kommande arbetsgivare att du har erfarenhet av att möta många olika personer utifrån deras behov. Det behövs i alla branscher.
Trappans Dagliga Verksamhet

Trappan är en daglig verksamhet inom LSS som är till för dem som behöver extra mycket stöd och som tycker om att vara ute i naturen. Med upplevelser som stimulerar sinnen, främst ute i naturen men även i våra specialutformade lokaler, får våra arbetstagare hjälp att uppleva ro, harmoni och minskad stress. På så vis arbetar vi för att öka deras välbefinnande och livskvalitet. Även mer traditionella inslag av aktiviteter ingår i vår verksamhet och anpassas naturligtvis efter arbetstagarnas intressen och förmågor. Vårt mål är att verksamheten ska vara trivsam och kännas meningsfull, stimulerande och utvecklande. Hos oss får våra arbetstagare en individuell utvecklingsplan som vi uppdaterar vartefter. För att våra arbetstagare ska bli sedda och få det stöd de behöver, har vi endast plats för sex deltagare.

Din erfarenhet och kunskap
Vi gissar att du som söker till oss:

... lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg och tycker mycket om att möta människor i olika situationer.
... är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
... trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.

Vi ser gärna att du är utbildad eller utbildar dig inom vård, omsorg eller pedagogik. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är också meriterande.

Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är din personliga lämplighet det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: omgående
Sista ansökningsdag: vi anställer löpande
Har du frågor? Kontakta gärna:

Anna Arrelöv, Enhetschef ,

072 584 70 64 eller på anna.arrelov@nytida.se

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Nytida så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. nytida.se
Mer info
Kontaktperson Nytida AB
Telefon 08 578 700 00
Område Haninge
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Extrajobb
Sista ansökningsdag 12 dec 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Våra 8 500 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. Läs mer på nytida.se