Kalkylator / Säljare till Northpower Stålhallar AB

Kalkylator / Säljare till Northpower Stålhallar AB

Vi söker en energifylld person som önskar utvecklas i en roll som kundansvarig kalkylator och säljare på Northpower Stålhallar med placering på vårt kontor i Haninge, två mil söder om Stockholm city.

Kalkylator / Säljare av stålhallar

Vi söker dig som vill arbeta med kalkylering och försäljning av standardhallar men även kundanpassade förfrågningar och totalentreprenader. Du är en person som vill göra långsiktiga och seriösa affärer inom bygg. Vi uppskattar att du har intresse för att hjälpa våra kunder med att lösa deras behov och att du har en tydlig ambition att utvecklas som säljare.

Om Northpower Stålhallar

Northpower Stålhallar AB är ett snabbt expanderade företag med god lönsamhet som projekterar, tillverkar och monterar isolerade stålhallar över hela Sverige. Vi hjälper våra kunder med hela kedjan från bygglov till färdigt montage. Användningsområden för våra stålhallar är industrihallar, lagerhallar, verkstadshallar, idrottshallar och affärshallar. Hos oss blir du en viktig del i vårt fartfyllda team på cirka 50 personer.

Din bakgrund:

Rätt person har erfarenhet av att arbeta med kalkylering inom bygg och har förståelse för byggrelaterad ekonomi. Kanske jobbar du idag som säljare inom bygghandeln och är van vid att mängda byggmaterial och skapa offerter. Möjligen jobbar du idag som kalkylator på ett byggbolag, alternativt i en liknande roll eller verksamhet. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt körkort. Erfarenhet från just stålhallar är meriterande men inget krav.

Din profil:

Personen vi söker är driven, strukturerad, analytisk och kommunikativ. Rätt person ser värdet i att utveckla partnerskap med både kunder och leverantörer, är affärsmässig och byggtekniskt intresserad. Du är noggrann med ett väl utvecklat siffersinne och brinner för att alltid skapa ett bra slutresultat.

Arbetsuppgifter

Som kalkylator / säljare på Northpower arbetar du tätt tillsammans med övriga kollegor inom försäljning, konstruktion och projektledning. Du tar samtidigt ett självständigt ansvar för skapandet av kompletta kalkyler från ritningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Dina arbetsuppgifter innefattar:
  • Arbeta med förfrågningsunderlag från beställare
  • Upprätta kalkyler för hallbyggnationer
  • Engagera dig i större inköp på projekten
  • Skapa offerter och överlämnandet av dessa till kund
  • Deltaga på kundmöten
  • Möjlighet att driva egna affärer
  • Medverka vid projektens planering
Anställningsvillkor

Tjänsten är en heltidstjänst baserad i Northpowers nya fräscha lokaler i Albyberg, två mil söder som Stockholm city. Goda marknadsmässiga lönevillkor erbjuds.

Du erbjuds ett utvecklande arbete i ett växande bolag med entreprenörsanda. Du kommer att få arbeta i ett team av drivna och trevliga kollegor. Hos oss kommer du in i en organisation där det är lätt att trivas och i en miljö som genomsyras av delaktighet, prestigelöshet och en stark vilja att förverkliga våra kunders fastighetsdrömmar. Det finns utmärkta möjligheter att växa i din roll och utvecklas på det sätt du själv strävar efter.

Ansökan

Tjänsten är en rekrytering med start så snart som möjligt.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan med CV så snart som möjligt till emma.lydig@northpower.se

Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att ringa försäljningschef Sunny Sharma på 076-213 77 39.
Mer info