Bilförsäljare till Moderna Bil

Bilförsäljare till Moderna Bil

Har du jobbat med försäljning tidigare och vill ta nästa steg, göra större affärer eller är intresserad av bilbranchen? Gillar du att vara aktiv och delaktig i bolagets utveckling? Då kan det här vara rätt tjänst för dig! En omväxlande roll med fokus på att sälja bilar. Vi är 8 drivna medarbetare som är verksamma i bil- och fastighetsbranschen och vi vill ha dig som vill växa med oss.

Arbetsuppgifter

· Försäljning av bilar
· Göra annonser
· Proaktivt kontakta kunder

Möjliga arbetsuppgifter för rätt person

· Försäljningschef

Meriterande

· Erfarenhet av fordonsbranschen
· Goda kunskaper i engelska


Personliga egenskaper

Du har ett driv och fokus på affärer, är social, street-smart och med inställningen att allt går att lösa! För att lyckas i rollen och passa in i gruppen är du en social person med en positiv inställning och du är lugn och trygg i din roll. Du har en god samarbetsförmåga och du är bra på att kommunicera med personer på olika nivåer. Du har en proaktiv och prestigelös inställning och ditt arbetssätt präglas av struktur och hög kvalitet.

Vi erbjuder dig

En möjlighet för dig att arbeta i ett team som sätter samarbete och laganda högt och som stimuleras av att påverka din arbetsplats. Hos oss får du möjligheten till flexibla arbetstider, tjänstebil, pension och friskvårdsbidrag.

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Anställning: Tillsvidare, 6 månaders provanställning

Arbetstid: Heltid, kontorstider samt helg

Plats: Haninge

Lön: Fast lön + Provision

Ansökan:

CV och personligt brev skickas till Andreas Berggren (VD) andreas@modernabilab.se

Vänligen nämn ämnesraden med "Ansökan bilförsäljare"
Mer info
Kontaktperson Andreas Berggren
Email Mejla Andreas Berggren
Område Haninge
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.modernabilab.se
Sista ansökningsdag 14 maj (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Moderna Bil har varit verksamt i över 6 år och omsätter 2019 över 150 miljoner och säljer fler än 1 400 bilar på våra 2 anläggningar i Haninge och Knivsta. Vår vision är att sälja begagnade bilar på ett modernt sätt med ledorden tillgänglighet, flexibilitet och enkelhet samt erbjuda våra kunder mycket prisvärda bilar med god historik, oavsett privatperson eller företagare. Vi har med hjälp av vår mångåriga erfarenhet från begagnatmarknaden utvecklat ett eget koncept att sälja bilar på.