Unik chans för dig som är ekonomiassistent och vill jobba söder om City.

Unik chans för dig som är ekonomiassistent och vill jobba söder om City.Om tjänsten:
MIVA Montage AB växer kraftigt och Terese som är ekonomiansvarig behöver därför stöttning i delar av redovisningen för både MIVAs räkning samt de 3 systerbolagen. Det innebär kund/leverantörsreskontra, löpande bokföring samt delaktighet vid månadsbokslut. Utöver det ingår en del administration samt vara behjälplig med övriga ad-hoc uppgifter.

Du kommer till en familjär stämning med öppen atmosfär och högt i tak. Teamet på kontoret består av 3 projektledare, ekonomiansvarig samt VD.
Möjligheterna är många för en person med rätt inställning och det finns goda chanser till utveckling.
Kontoret är beläget i Haninge/Jordbro så med fördel har du tillgång till bil.

Vem vi söker:
Vi ser gärna att du har en ekonomisk utbildning och har hunnit skaffa dig några års erfarenhet av reskontra och löpande bokföring. I den här rollen läggs stor vikt vid de personliga egenskaperna, så för att trivas på MIVA Montage AB bör du motiveras av att få vara ett stöd och arbeta med en variation av uppgifter med viljan att lära dig. Du är utåtriktad, har lätt för att samarbeta med andra och vågar fråga.

Det är fördelaktigt om du har ett systemintresse och lätt för att lära dig system. Idag används SoftOne, Visma och Fortnox.

Om MIVA Montage AB
MIVA Montage AB är specialiserade på att leverera och montera kompletta anläggningar inom vatten, avlopp och industri. Det är ett familjeföretag som sedan 2017 ägs av Lakers Group AB. MIVA har 24 anställda där de flesta har lång och bred erfarenhet av att utföra entreprenader inom vatten och avlopp. Företaget har som ambition att alltid ge ett personligt och engagerat bemötande till deras kunder. Dem strävar alltid efter att hålla en öppen och kontinuerlig kommunikation, både till kunder och leverantörer för att kunna bidra till bästa möjliga service. För att läsa mer gå in på www.mivamontage.se

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar MIVA Montage AB med EQonomy/Wise Professionals. Önskar du mer information kontakta mig, ansvarig rekryteringskonsult Ramona Johansson (ramona.johansson@wise.se). Jag ser fram emot att få din ansökan via eqonomy.se så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan. Varmt välkommen att söka!
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av EQonomy
Sista ansökningsdag 10 nov 2019 (28 dagar kvar)