MARINMEKANIKER SÖKES

MARINMEKANIKER SÖKES

Skepp o Hoj!

Marinagruppen Marinservice söker nu en fullblodig marinmekaniker med fokus på utombordare och montage. Tjänsten innebär service, reparation och nyinstallation av motorer och utrustning i båtar och fritidsfartyg.

Marinagruppen Marinservice är ett fullservice-varv beläget på Karlslunds Marina 20 min söder om Stockholm där vi hjälper våra kunder med allt inom båt-ägandet. Köp, underhåll, uppdatering, förvaring och försäljning. Detta innebär att tjänsten är mycket varierande.

För att trivas hos oss behöver du vara prestigelös, serviceinriktad, ansvarstagande och engagerad. Som person tror vi att du är lättsam, strukturerad och en lagspelare som drivs av att hjälpa kunder och kollegor.

Marinagruppen Marinservice startade för 2 år sedan efter ett förvärv av då befintlig verksamhet på Karlslunds Marina. Idag är vi 4-5 medarbetare inklusive våra duktiga underkonsulter. Vi söker nu dig som vill vara med på vår resa och utvecklas och utveckla.
Mer info
Kontaktperson Markus Permats
Telefon 0730974611
Email Mejla Markus Permats
Område Haninge
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Transport & Logistik, Sjöfart, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.marinagruppenservice.se
Sista ansökningsdag 23 aug 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Marinagruppen Marinservice är ett fullservice-varv beläget på Karlslunds Marina 20 min söder om Stockholm där vi hjälper våra kunder med allt inom båt-ägandet såsom köp, underhåll, uppdatering, förvaring och försäljning.

Vi som jobbar här har alla båtlivet som största intresse och strävar efter att ge dig som kund en så komplett och bra upplevelse som möjligt.