Driven Platschef till MECA Haninge

Driven Platschef till MECA Haninge

Nu söker vi dig som i rollen som Platschef vill arbeta tillsammans med motiverade och kompetenta medarbetare, för att utveckla vår verksamhet i Haninge.

Som Platschef kommer du vara operativt ansvarig för driften och den löpande verksamheten, du kommer att leda personalen med målet att Expresslagret och personalen skall växa och utvecklas enligt företags vision. Du älskar kundkontakten och förstår vikten av att skaffa nya kunder samt vårda dem vi har. Du rapporterar till Försäljningschef.

Dina huvuduppgifter:
  • Ansvar för omsättning och lönsamhet
  • Att coacha och leda all personal
  • Ansvar för att regler och rutiner följs
  • Kundbesök och aktiv kundbearbetning tillsammans med säljaren
  • Löpande rapportering till personal och ledning
  • Personalfrågor, löneförhandlingar, medarbetarsamtal etc.
För oss som arbetar på MECA är mångfaldsfrågor en viktig del i vår vardag. Vi strävar efter en högre representation av medarbetare med internationell bakgrund, jämnare könsfördelning samt en åldersstruktur som på bästa sätt speglar våra kunder.

Intervjuer kan komma att ske fortlöpande och tjänsten kan därför tillsättas tidigare än angett slutdatum. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Är du intresserad av ett utvecklande och stimulerande arbete - välkommen med din ansökan!

Varför ska du arbeta på MECA?

Vi erbjuder dig ett utvecklande och spännande arbete i ett framgångsrikt och offensivt företag. MECA är inne i en spännande förändringsresa där du är välkommen att vara med och bidra! Vill du vara med på vår resa till att bli bilägarens samt verkstadens partner #1? Välkommen med din ansökan!

Din profil:

Vi söker dig som har några års branscherfarenhet och dokumenterad ledarförmåga. Du har god organisationsförmåga och sinne för ekonomiska bedömningar. Du är prestigelös och arbetar som en del av teamet. Som person är du kommunikativ, affärsorienterad, strukturerad, serviceminded och självgående. Vi förutsätter att du är en van datoranvändare. B-körkort är ett krav.

Personuppgiftshantering

MECA Sweden AB, org.nr. 556356-5612, är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår policy om hur vi behandlar dina personuppgifter: https://www.mekonomen.com/site...

Personlighet är viktigt för oss!

Därför ber vi alla som söker jobb hos oss att svara på ett kort personlighetstest. Det ger oss möjlighet att få en mer objektiv bild av dig som person och kommer att användas som en del av beslutsunderlaget i urvalet. Länken till testet skickas ut i ett separat mail dagen efter att du skickat in din ansökan och vi vill be dig svara på testet så snart du kan.
Mer info
Kontaktperson Mikael Bobäck
Telefon 0722-142137
Område Haninge
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 aug 2020 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MECA med huvudkontor i Malmö omsätter 1 miljard. Vi på MECA differentierar oss genom att vara hela Sveriges mest förstående bilexpert. Vi ingår i börsnoterade Mekonomen Group och agerar på den svenska eftermarknaden för bilar. Genom störst förståelse för våra konsumenters och kunders vardag skapar vi helhetslösningar som ska göra oss till förstahandsvalet. Det sker dels genom vår fristående verkstadskedja, MECA Bilservice med 400 verkstäder, där vi vill skapa den bästa konsumentresan. Dels genom att vi som grossist säljer och distribuerar verkstadsutrustning, reservdelar och biltillbehör via våra 60 lokala Expresslager till alla Sveriges verkstäder. Inom vår verkstadskedja hanteras det varje år 450 000 bilar.

Vi ska alltid vara Professionella, Innovativa, Kompetenta och Engagerade. Vi arbetar aktivt med ständigt lärande och CSR, och i Sverige arbetar 1300 personer under varumärket MECA.

Vi skapar förutsättningar för alla att ta sig dit de vill. Alltid.

Läs mer om oss på meca.se