Lagerarbetare med truckkort sökes till lager i Jordbro

Lagerarbetare med truckkort sökes till lager i Jordbro

Om tjänsten

Har du en annan sysselsättning på 50% och söker ett extrajobb med fasta dagar och tider i veckan? Då kan den här tjänsten vara något för dig!
Du kommer att arbeta med pack och plock samt truckkörning. Därför måste du ha erfarenhet av truckkörning samt ett truckkort A1-A4 & B1-B4.

Tiderna för arbetet är tisdagar, torsdagar och söndagar kl 06-15 eller 14.30- 22.00.

Din profil

Vi söker dig som är driven, självgående och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du bör inte heller ha problem med att arbeta i en kall miljö, då arbetet utförs i ett kyllager.

Krav:
  • Ha truckkort A+B och erfarenhet av att köra A-truckar.
  • Ha en annan bisyssla på minst 50%, intyg kommer att krävas. Skriv även med i ditt CV vad din huvudsakligasysselsättning är.
  • Meriterande om du har erfarenhet av skjutstativstruck
Om du inte uppfyller dessa krav kommer vi inte kunna gå vidare med din ansökan.

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se

Om ansökan

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.