Vi söker nu en junior Administratör till Vattenfall Stockholm!

Vi söker nu en junior Administratör till Vattenfall Stockholm!

Om Rollen

I rollen som Administratör kommer du att stötta ärendestyrarna med diverse administration. Bland annat kommer du sköta larmmottagning där du tar emot samtal och skickar ut tekniker. Rollen innebär även att du hantera olika ärenden från kunder och ser till att beställningar blir korrekt. Kontakt sker främst via telefon, mail och i Vattenfalls ärendehanteringssystem.

Om dig själv:

Vi ser att du har goda datorkunskaper och har tidigare erfarenhet inom administration/service. Du tycker om och har lätt för att prata med kunder i telefon och skapa goda relationer. Det är meriterande om du har erfarenhet från SAP och har jobbat i ett ärendehanteringssystem.

Som person är du social och gillar att ge god service. Du är lätt att samarbeta med och tycker om att hjälpa och stötta dina kollegor i teamet. Vidare ser vi att du är ambitiös och gillar nya utmaningar. Du är effektiv i ditt arbetssätt och är stresstålig.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/heltid/Stockholm, Jordbro

Om anställningen

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Lernia Bemanning som uthyrd konsult. Uppdraget förväntas starta 2019-05-13 och pågå fram till 2019-11-30, med chans till förlängning.

Arbetstider: Vardagar 7-16

Om ansökan

Har du andra erfarenheter som du tycker har relevans för tjänsten får du gärna beskriva dem. Urvalet hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan redan idag så ökar du chansen till jobbet!

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 apr 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.