Vi söker en serviceinriktad administratör till Vattenfall i Jordbro!

Vi söker en serviceinriktad administratör till Vattenfall i Jordbro!

Arbetsuppgifter
I rollen som Ärendestyrare/Administratör kommer du att arbeta med ärendemottagning och schemaläggning i ärendehanteringssystemet. Du kommer också att arbeta med felavhjälpning via telefon och via systemet. Andra uppgifter som kommer att ingå i din roll är övriga administrativa uppgifter samt mycket kontakter via telefon. Du kommer få möjligheten att vara med och arbeta fram effektiviseringar och därmed öka konkurrenskraften.

Din bakgrund
Vi söker dig som har någon erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom administration. Om du har erfarenhet av arbete inom Kundtjänst eller av arbete inom Elbranschen är det meriterande. Du måste ha goda generella datakunskaper och har du dessutom erfarenhet av att ha arbetat i ett ärendehanteringssystem eller SAP är det starkt meriterande. Vidare måste du behärska svenska flytande i tal och skrift och har du engelskkunskaper är det en stor fördel.

Personliga egenskaper
Som person tror vi att du är positiv och social samt trivs i en servicefunktion där du har många kontaktytor. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och tycker om att vistats i en föränderlig miljö. Vidare bör du vara prestigelös och flexibel när du arbetar. Om du dessutom är en drivande person som kan ta egna initiativ kommer du bli en uppskattad kollega hos vår kund!

Om anställningen
  • Placeringsort: Jordbro
  • Tjänstgöringsgrad: 8-17
  • Tillträde: 9/12-2019 fram till 30/4-2020
  • Anställningsform: Visstidsanställning,
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 21 nov 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Lernia söker nu en Junior Ärendestyrare/Administratör till ett uppdrag med start omgående som pågår till den 4/30 2020 med möjligheter till förlängning i Jordbro, Haninge. Uppdraget innebär att du blir anställd av Lernia och uthyrd till kunden under perioden. Öka dina chanser till jobbet och sök tjänsten redan idag!