Vi söker en junior projektadministratör till Vattenfall

Vi söker en junior projektadministratör till Vattenfall

Vattenfall är en av Europas största producenter och återförsäljare av el och värme. Vattenfalls huvudmarknader är Sverige, Tyskland, Nederländerna, Danmark och Storbritannien.

Om tjänsten:

Nu söker vi en junior projektadministratör till Vattenfall som ska arbeta i Jordbro. Som projektadministratör har du en viktig funktion i Vattenfalls organisation.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan uppdraget kan påbörjas, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Arbetsuppgifter

Som projektadministratör kommer du att arbeta i ett team som arbetar emot projekt och nätanslutning. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att kvalitetssäkra ärenden, hålla kontakt med tekniker, projektledare, beredare och i vissa fall beställare.

Du har:
  • Erfarenhet inom SAP
  • Erfarenhet av Office Program
  • Talar flytande svenska och engelska
Meriterande
Vi ser en stor merit i tidigare erfarenhet av SAP

Övrig information
  • Placeringsort: Jordbro
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid, 40 timmar/vecka
  • Tillträde: 2021-03-01
  • Anställningsform: Visstid, behovsanställd/som konsult blir du anställd av Lernia och uthyrd till kund
Om ansökningsprocessen

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om Lernia

Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se. 3160

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 mars 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.