Projektassistent till världsledande eldistributör i Jordbro

Projektassistent till världsledande eldistributör i Jordbro

Är du administrativt skicklig och van vid att föra protokoll? Tycker du om att stötta personer och vill arbeta på ett internationellt företag där du får stor inblick i verksamheten? Vi söker nu en projektadministratör till vårt kundföretag som sitter beläget i moderna lokaler i Jordbro. Detta är ett konsultuppdrag som startar 5/6-2019 och sträcker sig t.o.m. 31/10, under uppdragsperioden är du anställd av Lernia och uthyrd till företaget.

Om tjänsten
Du kommer arbeta som kontaktperson mellan projektledare och tekniker. Du kommer även att sköta de administrativa arbetsuppgifterna som bland annat är:
  • Administrativa arbetsuppgifter så som ärendehantering
  • framtagande av fakturaförslag, fakturering
  • skapa/kontroller av P2 kalkyler
  • registrering av mätdata
Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av administration, t.ex. som projektadministratör, projektassistent. Du är van vid dokumenthantering och har god vana av att föra protokoll. Vidare har du kunskaper inom MS Office och behärskar flytande engelska och svenska.

Vi ser det som meriterande om du har:
  • erfarenhet inom energi/elkraftsbranschen
  • erfarenhet av SharePoint och/eller SAP
Som person är du noggrann och strukturerad. Du trivs med att planera och är mån om att ingenting faller mellan stolarna. Vidare har du hög servicenivå och god social förmåga, du är självgående i ditt arbetssätt och har ett stort driv.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning/Heltid/Jordbro, Stockholm

Tillträdesdag
6/5-2019 och sträcker sig t.o.m. 31/10.

Information
Urvalet hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag så ökar du chansen till jobbet!

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.