Vi söker nu en filialchef till vår filial i Jordbro.

Lambertsson har genomgått en organisationsförändring som innebär att vi har samordnat våra verksamheter i en gemensam struktur, samtidigt som vi ska bli mer marknadsorienterade. Den nya organisationen är klar men vi är fortfarande i ett förändringsskede.

Filialen har ca 55 anställda och omsätter omkring 130 Mkr.

Om rollen

Som filialchef i Jordbro ska du tillsammans med 4 underställda chefer och medarbetare stärka vårt varumärke på den lokala marknaden och göra Lambertsson till den bästa partnern för byggrelaterade tjänster i Stockholm. Vi ska bidra till att effektivisera byggbranschen och öka våra kunders effektivitet och lönsamhet. Du rapporterar till vår regionchef i öst.

En nyckel till framgång är också att du bearbetar marknaden genom att du har många och löpande kundkontakter i syfte att skapa långsiktiga relationer och lönsamma affärer. Du kommer därutöver inledningsvis att behöva lägga stor vikt vid att samordna och organisera verksamheten på filialen utifrån ett helhetsperspektiv för att skapa ett än mer effektivt team.

Om dig

Du är en förtroendeingivande person som har en naturlig fallenhet för att skapa goda och långsiktiga relationer. Du har förmågan att skapa välfungerande team och goda resultat tillsammans med personalen. Du är strukturerad och trivs i en roll där du får möjlighet att utveckla verksamheten mot uppsatta mål samt utveckla vårt marknadserbjudande.

Då du kommer att ha ansvar för en bred verksamhet är det viktigt att du har förmåga att se helheten och ett ekonomiskt sinne med hög grad av kostnadsmedvetenhet. Genom att involvera och engagera underställd personal är du duktig på att skapa samsyn och bidrar till att alla samarbetar för att nå gemensamma mål.

Tidigare erfarenhet från att leda chefer och större organisationer med bred verksamhet är ett krav, då vi till den här rollen söker en trygg och erfaren ledare. Vi ser också att du har erfarenhet av ledningsgruppsarbete och förändringsledning. Du brukar betraktas som en förebild vad gäller moral och etik och har ett gott omdöme.

Som ledare hos oss är det viktigt att du delar våra värderingar Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga. Det innebär bland annat att du är en prestigelös person och lyhörd för idéer som kan bidra till att utveckla verksamheten.

Vi erbjuder

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.
Mer info
Kontaktperson Tobias Kvick, Regionchef
Telefon 0733-37 60 75
Område Haninge
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.