Warehouse Planner

Warehouse Planner

ValueOne söker en Warehouse Planner för ett längre konsultuppdrag hos ett företag söder om Stockholm. Uppdraget ska tillsättas snarast. För rätt kandidat finns mycket goda möjligheter att erbjudas en tillsvidareanställning efter avslutat uppdrag.

Om rollen
I uppdraget som Warehouse Planner förväntas du ansvara för orderplanering och prioritering samt planering av transportkapaciteten. Du ansvarar även för schemaläggning av transporter. I rollen ingår också planering av lastportar för ankommande och avgående transporter samt tulladministration.

Övriga arbetsuppgifter:
  • Medverka på dagliga pulsmöten för avdelningen.
  • Hålla i utbildning för lageroperatörer.
  • Utveckla arbetssätt för lager.
  • Administrera masterdata för WMS del av affärssystemet.
  • Utveckla och följa upp ständiga förbättringar.
  • Följa upp alla relevanta KPI för lagerverksamheten.
  • Vara ställföreträdare till Sr Manager Warehouse & Distribution.
Erfarenhet och kompetens
Till uppdraget söker vi dig som är i början av din karriär och som har relevant eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning mot logistik och transport. Rollen kräver att du har mycket goda kunskaper i MS Office samt goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Kunskaper i SAP är meriterande.

För att trivas i rollen är det viktigt att du har ett starkt driv, är självgående och engagerad samt tillämpar ett strukturerat arbetssätt. Rollen ställer vidare krav på god analytisk och kommunikativ förmåga samt pedagogiska färdigheter då det är viktigt att kunna förmedla budskap till stakeholders och teammedlemmar.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain-verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Distribution, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 18 nov 2022 (45 dagar kvar)