Vill du jobba extra som medåkare inom återvinning v 29+31? Se här!

Vill du jobba extra som medåkare inom återvinning v 29+31? Se här!

Du kommer tillsammans med en lastbilschaufför inhämta hushållssopor. Insamlingen sker med baklastande sopbil och plastkärl på hjul som ska tömmas i sopbilen.

Arbetet utgår varje morgon från kundens kontor i Jordbro och du avslutar även din arbetsdag där efter att inhämtning och tömning är klar.

Arbetet är fysiskt krävande och vi söker därför dig som kan och vill jobba med kroppen och hålla ett bra tempo. Vi ser gärna att du kan jobba hela sommaren.

Krav:
  • B-körkort
  • God fysik
  • Goda svenska kunskaper
Det är också en fördel om du har tillgång till bil (för att lätt kunna ta dig till respektive kontor)

Arbetstider

Må-To 06.00 - 15.00 och Fr 06.00 - 13.15

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 juni 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Jobzone är ett bemannings- och rekryteringsföretag som har som vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge.