Truckförare sökes till söderort

Truckförare sökes till söderort

Till vår kunds lager som ligger i södra Stockholm söker vi nu truckförare med tidigare erfarenhet av att arbeta på Godsmottagning, samt vana av in- och utleveranser. Du kommer att köra skjutstativ- och motviktstruck.

Om kunden

Företaget startades i liten skala av en entreprenör i Göteborg 2006. Idag är de drygt 70 medarbetare som servar kunder över hela landet med samma entusiasm och entreprenörsanda som en gång fick dem att starta sin resa. Tillgänglighet, engagemang, ansvar och kompetens är de fyra hörnstenar för vår kunds verksamhet och har gjort dem till ett av den svenska transportbranschens mest expansiva företag. De levererar till orter i hela Sverige via olika transportslag. De har kontor och lager i Göteborg, Stockholm och Helsingborg.

Lagret ligger idag i Norsborg men kommer i mars 2019 att flytta till Jordbro.

Krav
  • Erfarenhet av att köra motvikt- och skjutstativstruck
  • Vana från Godsmottagning med in- och utleveranser
  • God svenska i tal, skrift och läsförståelse
Meriterande

B-körkort och tillgång till bil

Arbetstider

Då lagret är öppet dygnet runt, kommer arbetstiderna att variera i allt från dag, kväll och natt. Det är i dagsläget inte fastställt exakt hur dessa tider kommer se ut. Det kan eventuellt innebära skift.

Du kommer till att börja med vara anställd av Jobzone uthyrd till kunden, och är ni en match kommer du senare gå över som direktanställd av kunden.

Jobzone erbjuder dig:
  • Arbete i ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Genom våra 50 kontor i Sverige och Norge personalförstärker vi över 2000 kunder per år i olika branscher och befattningar.
  • Arbete i ett företag vars målsättning är att skapa framgång för individer och organisationer, och vars vision är att vara branschens bästa arbetsgivare!
  • Arbete i en kultur som av våra medarbetare beskrivs som välkomnande och inkluderande.
  • Kollegor med stort engagemang och med höga ambitioner.
  • Arbete hos ett företag som självklart är auktoriserat, har kollektivavtal, försäkringar, förmåner med mera.
Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone och våra kunder!
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jobzone.se
Sista ansökningsdag 25 jan (7 dagar kvar)