Sommarvikarie sökes till kundserviceenhet inom transport och logistik.

Sommarvikarie sökes till kundserviceenhet inom transport och logistik.

Sommarvikarie till kundserviceenhet på logistikföretag

Om tjänsten
Söker du sommarjobb? Vår kund i södra Stockholm söker två sommarvikarier till deras kundserviceenhet under perioden 31 maj - 3 september.

Arbetsuppgifter
Du och dina nyfunna kollegor kommer att hantera kundtjänstärenden och schemaläggning av transportbokningar, således krävs en god kommunikativ förmåga samt med ett leende på läpparna. Vidare är vanligt förekommande arbetsuppgifter spåra och felsöka gods, hantera förseningar samt att boka extratransport skulle det behövas. Detta sker i två egenutvecklade system, vi ser gärna att du har erfarenhet av administrativt arbete och är en snabblärd och gladlynt individ. Inkommande ärenden kan erhållas via mejl och telefon. Vid högt tryck kan det uppstå situationer där många uppgifter hänger i luften som måste lösas samtidigt vilket innebär att ett strukturerat tillvägagångssätt är en viktig egenskap. Det kan hända att du måste jobba övertid, men det hör inte till vanligheten.

Vem söker vi till denna tjänst?
Vi söker dig med erfarenhet från transport- och logistikbranschen och som är van vid ett strukturellt administrativt arbete. På grund av att det kan förekomma övertid, trots att det är ovanligt, ser vi gärna att du anser dig själv vara lojal och plikttrogen.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba mot restauranger eller systembolag, om du har goda kontakter inom transportbranschen. Det är också meriterande om du har erfarenhet av administrativt arbete.

Krav
God svenska i tal och skrift
Erfarenhet av transportbranschen
God kommunikativ förmåga
Goda kunskaper i Officepaketet

Villkor och förmåner
Du kommer bli anställd av oss på Jobzone och därefter uthyrd som konsult till vår kund. Arbetstiden är måndag - fredag 8-17.
Lön enligt kollektivavtal.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas före sista ansökningsdag.

Vid frågor om tjänsten som inte besvaras i annonsen kontakta ansvarig rekryterare Fredrik Ljungar, fredrik.ljungar@jobzone.se 070-167 85 03.

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jobzone.se
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (5 dagar kvar)