PLANÖR/GARANTIHANDLÄGGARE J BIL HANINGE

PLANÖR/GARANTIHANDLÄGGARE J BIL HANINGE

Vi söker en planör/garantihandläggare till vår anläggning i Haninge. Du har den viktiga uppgiften att ansvara för att arbetet på verkstaden utförs enligt våra rutiner och processer. Du säkerställer att planeringen och administration av arbetsordrar till verkstad och rekond görs på bästa sätt. Du är den som ser till att kommunikationen mellan anläggningens servicerådgivare och fordonsteknikerna/bilvårdare fungerar på bästa sätt. I arbetsuppgifterna ingår även att ansvara för och bedöma reklamationer och sköta garantianspråk till våra generalagenter.

Vi lägger stor vikt på personlighet och att du förstår våra kärnvärden och är beredd att jobba enligt dem till 100%. Du vet hur viktigt det är att alla känner sig delaktiga i arbetsprocesserna och du är en person som skapar entusiasm och en bra stämning, även då det är hektiskt.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknade tjänster inom servicemarknad.

God kunskap i svenska i tal och skrift. Körkort B fordras.

Varaktighet:Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning
Tillträde:Omgående / Enl överenskommelse
Arbetstid:Heltid
Ansökan:Skicka in ett CV och ett personligt brev till Johan Gustafson, verkstads- och platschef J BIL Haninge på e-post: johan.gustafson@jbil.se. Han nås även på telefon 08-400 311 64 för frågor om tjänsterna. Ansökningar behandlas löpande, så det är bra om du hör av dig så fort som möjligt.
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.jbil.se/
Sista ansökningsdag 10 juni 2021 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

J BIL är ett värderingsstyrt företag vars två viktigaste mål är kundnöjdhet och personalens trivsel och engagemang. Vi jobbar efter våra kärnvärden Kärlek, Energi och Dynamik. Hos oss är det viktigt att besluten fattas av den som har kunskapen, samt att alla blir sedda och bekräftade varje dag.

Vi finns på fyra anläggningar runt om i Stockholm: Väsby, Haninge, Täby och Vällingby samt tre anläggningar i Göteborg: Aröd, Frölunda och Tagene.

Vi är auktoriserad återförsäljare och verkstad för varumärkena Peugeot, Mitsubishi, Mazda, Hyundai, Jeep och Alfa Romeo. Vi säljer och utför service/reparationer på både nya och begagnade person- och transportbilar. Med runt 180 anställda i Stockholm och Göteborg omsätter vi närmare 2 miljarder kronor.

Varmt välkommen till J BIL - bilglädje hela vägen!