2 st. Teamleaders till Snusbolagets nya logistikcenter i Jordbro

2 st. Teamleaders till Snusbolagets nya logistikcenter i Jordbro

I Snusbolaget Norden ABs onlinebutik Snusbolaget.se samlas snus-producenter på samma villkor. Sortimentet omfattar drygt 400 sorters snus samt nikotinfritt snus, tobaksfritt nikotin och sluta röka-produkter i alla prisklasser. Både sådant du hittar i fysisk butik, men även sorter och snustyper du aldrig visste fanns. I sortimentet av portionssnus, portionssnus white, lössnus och all white finns produkter från Swedish Match, Nordic Snus, Fiedler & Lundgren, Skruf Snus, Gotlandssnus, AG Snus, V2 Tobacco m.fl.


I onlinebutiken erbjuds leveransalternativ så som fri frakt, expressfrakt, hemleverans samt prenumeration. Vi har Sveriges största sortiment och snabb leverans till onlinepris.
Snusbolaget startades 2009 och har sedan start haft över 130 000 kunder i Sverige.


www.snusbolaget.se

Vi håller just nu på att bygga vårt nya logistikcenter i Jordbro söder om Stockholm. När det står klart i höst, är vi ivriga med att fylla det med snus i alla former och inte minst 14 nya medarbetare, fördelade på två skiftlag och med en ansvarig Team Lead på varje skift. Team Lead ansvarar för den dagliga driften, schemaläggning och resursplanering. Du arbetar med kontinuerlig uppföljning och förbättring av arbetsprocesser och deltar aktivt i lagrets ledningsgrupp. Rapporterar till Ware House Lead.

Vi söker inte vem som helst. Som Team Lead är du inte bara en duktig ledare med förmågan motivera dina medarbetare över tid. Du är också ett föredöme när det gäller att ha järnkoll på vårt sortiment, på att plocka korrekta ordrar på kortast tid och hantera reklamationer och kundrelationer på ett vinnande sätt. Du är driven, engagerad och målfokuserad. Du tar ansvar för såväl din egen som dina medarbetares trivsel och utveckling. Truckkort är meriterande.

Vi erbjuder dig
  • En fartfylld och snabbt växande arbetsplats med möjligheter till utveckling inom bolaget. - En kreativ miljö med trevliga arbetskamrater.
  • Möjligheten att jobba med det mest svenska som finns - snus!
Bra att veta!
  • Kollektivtrafik finns men körkort och tillgång till bil kan underlätta.
  • Arbetstiderna är heltid (förmiddagsskift och eftermiddagsskift) inkl. helgjobb.
Rekryteringsprocessen
  • Annonsering tom vecka 37
  • Intervju med Infinity HR vecka 39
  • Intervju med Snusbolaget vecka 40
  • Anställningsstart vecka 46
Tester/Kontroller: Kapacitets- och personlighetsanalyser samt bakgrundskontroller.

Intresserad? I så fall ser vi fram emot din ansökan! Kontakt! Infinity ansvarar för denna rekrytering, för mer info om tjänsterna eller urvalsprocessen, vänligen kontakta Mårten Näsvall, Infinity, Tel 070-370 01 45 eller Anton Fredriksson, Infinity, Tel 070-311 51 59.
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Organisation & ledning, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 sept 2019 (2 dagar kvar)