Butikschef till Ica Maxi Special

Butikschef till Ica Maxi Special

Brinner du för ledarskap, utveckling av personal och har ett intresse för affärer? Har du dessutom erfarenhet från en ledande position inom detaljhandeln? Då kanske du är våran nästa butikschef! Vi på ICA Maxi Special söker en driven och engagerad butikschef som tillsammans med sina medarbetare vill skapa en trivsam arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter
Som butikschef på MAXI Special har du ett övergripande skötsel- & resultatansvar för butikens totala specialvaruförsäljning. Du är ansvarig för Specials medarbetare och förväntas vidareutveckla din personalgrupp enligt ICAs ledar- och medarbetarsyn. Du kommer att arbeta i en dynamisk arbetsmiljö med spännande arbetsuppgifter. Tillsammans med dina områdesansvariga bildar och leder du driftgruppen för MAXI Special Haninge. Som butikschef ingår du även i stormarknadens gemensamma ledningsgrupp. Som anställd i ett av ICA-koncernens dotterbolag har du stora möjligheter till fortsatt utveckling och avancemang.

Din profil
Du har yrkeserfarenhet från detaljhandeln, gärna som butiks- eller avdelningschef, och du är van att hantera stora varuvolymer på ett rationellt sätt. Du har tidigare erfarenhet av såväl personal- som budget- & resultatansvar.

Som person är du en naturlig ledare som kan skapa en trivsam arbetsmiljö tillsammans med dina medarbetare. Det gör du bland annat genom att själv arbeta aktivt i och med butiken, som varje dag ska speglas av inspiration och god ordning. Du brinner för att göra affärer och att leda samt utveckla andra människor. Vidare är du en person som vågar utmana och stå upp för det du tror på. ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Anställningsform
Tillsvidareanställning, Vi tillämpar provanställning 6 månader. Tillträde enligt överenskommelse

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag! Sista ansökningsdagen är den 21 januari 2019. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Julia Winberg 0735-27 09 05.
Mer info
Kontaktperson Julia Winberg
Telefon 0735-27 09 05
Område Haninge
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ica.se/
Sista ansökningsdag 21 jan (1 dag kvar)