Taktisk flödesoptimerare till ICA:s e-handelslager i Stockholm

Taktisk flödesoptimerare till ICA:s e-handelslager i Stockholm

ValueOne rekryterar en taktisk flödesoptimerare till ICA med placering på företagets e-handelslager söder om Stockholm. Har du tidigare vana från taktisk flödesoptimering och trivs med att arbeta i en vardag med högt tempo kan detta vara rätt tjänst för dig.

ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du viljan och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss.

Fler och fler människor i Sverige väljer e-handel för sin veckohandling. På ICA satsar många butiker stort på att vara det självklara valet även på nätet. ICA E-handel i Jordbro är en viktig del för att stärka butikernas leveranserbjudande och e-handelsförsäljning i Stockholm. I e-handelsaffären ingår vår transporttjänst där vi levererar med egen fordonsflotta till butik och direkt hem till slutkonsument.

Om rollen
Som taktisk flödesoptimerare ansvarar du för att planera produktionen på taktisk nivå utifrån aktuella prognoser från inleveranser till våra leveranser till kund. Du ansvarar tillsammans med ett team för att säkra kapaciteten i lagerdriften både gällande optimering av flöden och bemanning. Teamet ansvarar även för planering och optimering av transporter på taktisk nivå.

Arbetet utgår från ICA:s e-handelslager som är placerat i Jordbro, Stockholm men kan på sikt inkludera arbete i Brunna där ICA bygger upp ett nytt e-handelslager.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Framtagning av prognoser
  • Uppföljning och analys produktionsdata och bemanningsanalyser
  • Flödesanalyser - inflöden, plock, utlastning, leverans
  • Bemanningsplanering på lång sikt och schemaläggning
  • Taktisk planering av distribution/ transport
  • Leda olika processövergripande projekt
Erfarenhet och kompetens
För att bli aktuell för rollen bör du ha universitetsutbildning eller motsvarande inom Industriell ekonomi, Supply Chain eller logistik samt ett par års relevant arbetslivserfarenhet. God datorvana och särskilt goda kunskaper i Excel är ett krav.

Vi söker dig som har en naturlig fallenhet för att kommunicera och är en duktig relationsbyggare med god samarbetsförmåga. Du motiveras av att utveckla såväl verksamheten som dig själv och dina kollegor. Du är analytisk, innovativ och strukturerad samt har lätt för att lära och lära ut nya system.

För att lyckas i rollen krävs det att du har förmågan att på ett prestigelöst och inspirerande sätt kunna kommunicera med medarbetare och kollegor. Som person är du flexibel och målinriktad och vi ser det som en förutsättning att du har förmåga att kunna strukturera och prioritera utifrån verksamhetens behov i en vardag med högt tempo. Utöver det har du en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Distribution, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av VALUEONE AB
Sista ansökningsdag 18 maj 2021 (38 dagar kvar)