Personlig assistent sökes till en positiv 20-årig kille i Haninge

Om jobbet

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 16 000 medarbetare i Sverige, Norge och Finland som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu en personlig assistent till en 20-årig kille i Haninge med en muskelsjukdom. Hans intressen är bland annat spel och film. Förekommande arbetsuppgifter är t.ex. att underlätta de fysiska begränsningarna vid de vardagliga aktiviteterna. Det finns en katt i hemmet så du får inte vara pälsdjursallergiker.

Du får gärna vara mellan 24-30 år gammal och ha erfarenhet av att arbeta som personlig assistent eller liknande vårdyrke. Att du är flexibel är toppen, eftersom arbetstiden utgår från vår kunds behov samt att ni som assistenter täcker upp för varandra vid sjukdom och ledighet.

Viktiga egenskaper är att du är noggrann, tålmodig, flexibel, motiverande, fokuserad och lyhörd. Med motiverande så menas att du kan motivera kunden på ett positivt sätt till att göra olika saker och ting. Då det ingår en del förflyttningar i tjänsten så är det önskvärt att du har en fysik som klarar av detta. Stor vikt kommer att läggas på personkemin.

Det kan också ingå arbetsledaruppgifter i denna tjänst. Detta kan innebära ansvar över bemanning, att tillsammans med kund-och assistentansvarig beställa varor, planering inför ledigheter samt vara behjälplig vid planering av utbildningar med mera.

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid/Varaktighet: Varierande arbetstider, både vardag och helg. Cirka 22 timmar i veckan (55 %).

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående.
Jobbfakta
Ort
Haninge
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Vård & Omsorg
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 juli

Om företaget

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.