Verkstadschef Haninge

Verkstadschef Haninge

Erfaren verkstadschef sökes till nyetablering av bilanläggning i Haninge

Vi etablerar nu en helt ny bilanläggning på bästa läget på Nynäsvägen i Haninge. Byggnationen pågår för fullt och anläggningen beräknas slå upp portarna under juli månad i år.

Vi söker därför en erfaren verkstadschef för att hjälpa oss att starta upp vår nya verksamhet med vidare ansvar för den dagliga driften av vår verkstad- och servicemarknad. Anläggningen kommer vara en fullserviceanläggning för imponerade varumärken som MG med nylanserade modellerna MG ZS och MG EHS, samt efterföljarna MG Marvel R Electric och MG5 Electric som lanseras för försäljning senare i år samt kraftfulla Dodge & RAM.

Om rollen

Som verkstadschef ansvarar du för omsättning, beläggning- och resultatansvar för verkstaden och driver verkstaden mot uppställda mål och nyckeltal. Mycket fokus ligger på att etablera rutiner och uppstartsaktiviteter. Eftersom en ny anläggning ska startas upp ligger mycket fokus ligger på ledarskapet och ansvar för hela anställningscykeln för tekniker och servicepersonal. Du stöttar medarbetare i deras introduktion och dagliga arbete.

Du ansvarar också för kapitaltillgångar såsom bilar, arbetsverktyg, utrustning och maskiner.

Du gillar utmaningar och brinner för att vara med och bygga upp och utveckla en verksamhet. Du tar initiativ till affärer och har alltid affärsmöjligheter i åtanke. För att lyckas har du ett stort eget driv, är säljande och mycket resultatdriven och älskar att bygga verksamheter i ett högt tempo.

Vem är du?

Du som söker skall vara motiverad av utmaningar och att driva verksamhet och vara stimulerad av en roll där du får möjlighet att utveckla och ta ansvar. För att lyckas i rollen som verkstadschef bör du ha en fordonsteknisk utbildning i grunden och flera års erfarenhet från fordonsbranschen. Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet av en chefsroll och meriterande är om du också tidigare varit verkstadschef.

Stor vikt läggs vid din personlighet, och det är viktigt att du är intresserad av att arbeta med utveckling av såväl processer och arbetsrutiner som utveckling av dina medarbetare i teamet. Du drivs av att entusiasmera andra och skapa en bra teamkänsla.

Du har goda allmänna datorkunskaper och det är meriterande om Du har kunskaper i affärssystemet Kobra. Innehav av B-körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Morten Westby
Telefon 0766-275544
Område Haninge
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Servicerådgivare, Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.