Transportbilssäljare

Transportbilssäljare

Välkommen till en ny och toppmodern fullservice anläggning.

Attraktiva varumärken, MG, Maxus och Dodge/RAM i vår nybilshall samt en välfylld begagnadhall

Om rollen

Som en del av vår satsning framåt och tillsammans med vår nya bilmärke Maxus söker vi efter en driven och engagerad transportbilsäljare. Som transportbilsäljare kommer du att arbeta med bilaffärer på hög nivå med försäljning gentemot mindre och större företag - hela cykeln från inbyte till avtalsskrivning och leverans. I arbetsuppgifterna ingår det att arbeta proaktivt med uppsökande försäljning och skapa långsiktiga samarbeten med företag. Du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet.

Din profil

Du är en naturlig relationsbyggare och kan lätt skapa kontakt med människor. Du är flexibel och känner stort ägandeskap för dina uppgifter och är duktig på att planera och driva ditt arbete framåt. I din roll är du förtroendeingivande, disciplinerad och social. Vi förutsätter att du har ett högt driv och att du har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. Du är en självständig person, men har också lätt för att samarbeta. Ett krav är att du har minst ett par års relevant arbetslivserfarenhet från B2B. Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet från uppsökande verksamhet med stort eget ansvar, med fokus att skapa kontakt med nya och befintliga kunder. Din personlighet värderas högt då arbetet innebär att vara företagets ansikte. Körkort klass B är ett krav. Erfarenhet från transportbilsförsäljning är meriterande.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid samt 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 juli 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.