Teamleader till Haypp Groups nya logistikcenter i Jordbro

Teamleader till Haypp Groups nya logistikcenter i Jordbro

Haypp Group har under det senaste året öppnat ett helt nytt logistikcenter i Jordbro söder om Stockholm. Man är i dagsläget sexton lagermedarbetare, fördelade på två skiftlag och med en ansvarig Teamleader på varje skift.

Om jobbet
Som Teamleader ansvarar du för den dagliga driften, vårt VMS-system som superuser, coachning av dina medarbetare, schemaläggning, resursplanering samt kontinuerlig uppföljning och förbättring av arbetsprocesser. Din huvudsyssla är dock att tillsammans med dina medarbetare utföra det dagliga plockarbetet. Se dig själv som en lagkapten ute på planen som håller samman och går i spetsen för att uppnå målen. Du rapporterar till Produktionschef.

Vem söker vi
Vi söker inte vem som helst. Som Teamleader är du inte bara en duktig ledare med förmågan att motivera dina medarbetare över tid. Du är också ett föredöme när det gäller att ha koll på vårt sortiment, våra logistikprocesser och rutiner, på att plocka korrekta ordrar på kortast tid och hantera reklamationer och kundrelationer på ett vinnande sätt. Vi lägger stor vikt på din kommunikativa förmåga och vi ser också att du är driven, engagerad och målfokuserad. Du tar ansvar för såväl din egen som dina medarbetares trivsel och utveckling.

Truckkort A+B är ett krav.

Vi erbjuder dig
  • En fartfylld och snabbt växande arbetsplats med möjligheter till utveckling inom bolaget.
  • En kreativ miljö med trevliga arbetskamrater.
  • Möjligheten att jobba med det mest svenska som finns - snus!
Bra att veta
  • Körkort och tillgång till bil är ett krav för att du ska kunna ta dig till arbetsplatsen.
  • Arbetstiderna är heltid (förmiddagsskift och eftermiddagsskift) inkl. söndag varannan vecka.
  • Du blir anställd av Infinity HR och uthyrd som konsult under din första tid på bolaget fr att sedan gå över i anställning hos Haypp Group.
Rekryteringsprocessen
  • Intervju med Infinity HR senast vecka 44
  • Intervju med Snusbolaget sker senast vecka 45
  • Anställningsstart, så snart som möjligt.
  • Intervjuer kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan.
Tester/Kontroller: Bakgrundskontroll görs innan anställning.

Intresserad? I så fall ser vi fram emot din ansökan.

Kontakt

Infinity ansvarar för denna rekrytering, för mer info om tjänsterna eller urvalsprocessen, vänligen kontakta Anton Fredriksson, Infinity, Tel 070-311 51 59.

En film från lagret kan ses genom att följa länken - https://hayppgroup.com/about-haypp-group/
Mer info
Kontaktperson Anton Fredriksson
Telefon 0200111333
Område Haninge
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 okt 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Haypp Group leder den globala transformationen från rökning till mer hälsosamma alternativ. Med rötter i Skandinavien, med vår omfattande erfarenhet av att bryta ny mark när det kommer till rökfria alternativ och av att vara en marknadsledande e-handelsaktör, tar vi nu på allvar vår vision globalt. Hos Haypp hittar du marknadens största utbud av tobaksfria nikotinportioner. Med åtta varumärken inom e-handel är Haypp Group representerat i över 30 länder, där vi når över 500 000 konsumenter.

Med en volym om 120 000 ordrar per månad servar vi, via vårt automatiserade lager i Jordbro, den svenska och den schweiziska marknaden genom snusbolaget.se och snusmarkt.ch.

https://hayppgroup.com/