Utesäljare

Utesäljare

Haupt Lakrits är ett entreprenörsföretag som växer snabbt på den svenska marknaden. Det är högt tempo, avslappnad stämning och alla rutiner är inte helt fasta. Företagets kunder består till stor del av entreprenörsdrivna, mindre butiker runtom i Sverige och Norden där personlig kontakt är viktig.

Som säljare kommer besöka potentiella och nuvarande kunder och rapportera direkt till företagets VD.

Du kommer t. ex att:
 • Resa 2-5 dagar per vecka
 • Göra säljbesök
 • Genomföra produktdemonstrationer
 • Planera försäljning
 • Kontakta kunder via telefon
 • Ta aktiv del i utformningen av företagets CRM
Tjänsten passar dig som vill jobba för ett entreprenörsföretag där saker och ting händer snabbt och flexibilitet är en del av vardagen. Du kommer att lära dig många delar av säljarbetet, marknaden och mycket annat som kan vara av nytta inför framtida jobb.

Start
Omgående

Omfattning
Heltid

Lön
Grundlön + säljbonus

Placering
Bas i Jordbro, Stockholm. Hela Sverige och Norden som arbetsområde.

Vi söker dig som
 • Älskar lakrits och choklad
 • Talar, förstår och skriver på svenska och engelska flytande.
 • Har jobbat som säljare eller med liknande uppgifter tidigare.
 • Är redo att resa mycket.
 • Kan växa som person i samma takt som företaget
Som person är du positiv, engagerad, prestigelös och kan ta egna initiativ när du möter nya uppgifter och människor. Du kommer själv att få planera din tid och ditt arbete kommer att kräva att du strukturerat hanterar flera arbetsuppgifter och ansvarsområden parallellt och att du kan ändra din planering när förutsättningarna förändra
Mer info
Kontaktperson Christian Haupt
Email Mejla Christian Haupt
Område Haninge
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.lakrits.se
Sista ansökningsdag 26 jan (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Haupt Lakrits tillverkar och säljer söt- och saltlakrits, chokladöverdragen lakrits samt lakritsprodukter för matlagning och bakning. Gemensamt för alla bolagets produkter är omsorgen kring ursprung, tillverkningsmetoder och ingredienser. Företaget drivs av Rasmus Ragnarsson med anställda och har en mindre fabrik i Jordbro, strax söder om Stockholm.

Ägaren och grundaren Christian Haupt har de senaste femton åren arbetat som entreprenör och investerare - främst inom spel, sport och IT. Hans största och mest välkända företag var Expekt.com - ett spelbolag som han startade tillsammans med Conny Gesar och som de sålde år 2009.

Under de fyra år som företaget funnits på marknaden har Haupt Lakrits hunnit med att få över 400 återförsäljare i Sverige, exportera sina produkter utomlands, blivit nominerade till prestigefyllda priser och mycket mer.

Företagets resa har bara börjat och framtiden ser mycket intressant ut.