Anläggningsstrateg till Haninge kommun

Anläggningsstrateg till Haninge kommun

Nu söker vi en Anläggningsstrateg till kultur - och fritidsförvaltningen i Haninge Kommun. Var med och gör skillnad!

Haninge är en av de största och snabbast växande kommunerna i Stockholm och är utsedd till en av åtta regionala stadskärnor i länet. Nu söker Haninge Kommun en anläggningsstrateg till förvaltningens nyinrättade avdelning verksamhetsstöd.

Har du erfarenhet som anläggningsstrateg eller lokalcontroller? Har du på annat sätt arbetat med fastigheter inom offentlig verksamhet och vill nu bredda dig? Drivs du av utmaningar och vill vara med på Haninge Kommuns utvecklingsresa? Då är det här uppdraget för dig. Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Som Anläggningsstrateg kommer du kunna påverka stadsbilden och tillsammans med dina kollegor kommer du göra skillnad i många av Haninge kommuns invånares liv. Till din hjälp har du flera kompetenta kollegor som besitter hög kompetens inom sina specifika områden. Arbetsklimatet är gott och trivseln inom enheten är hög!

Du kommer till en tjänst där variationen är stor. Du kommer få vara ute och se många olika fysiska platser inom kommunen från kulturhus, sim- och sporthallar, bibliotek till idrottsanläggningar, allt för att du ska kunna jobba med den långsiktiga strategin på bästa sätt.

I Haninge pågår nu ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i kommunens historia. Haninge kommun ligger i startgroparna för att utveckla Torvalla som ett välkomnande och livfullt centrum för fritid, kultur och evenemang blandat med bostäder, skolor och handel. Övriga projekt innefattar ett utbyggt kulturhus i Handen, ett nytt kultur- och föreningshus i Jordbro samt en simhall och ett kulturhus i Västerhaninge. Du och din kunskap kommer ha stor betydelse för hur utvecklingen av kommunens verksamhetslokaler och anläggningar blir.

Du utgår från ett strategiskt läge i Haninge. 20 minuter söder om stan, mittemellan Södermalm och nya Norvik Hamn med närhet till pendeltågsstation.

Dina arbetsuppgifter

Som anläggningsstrateg för kultur- och fritidsförvaltningen arbetar du strategiskt med förvaltningens lokalförsörjning på kort och lång sikt. I uppdraget som anläggningsstrateg ingår bland annat:
  • Ansvara för förvaltningens anläggningsstrategi och lokalresursplan
  • Samverka med regionala nätverk för idrott, kultur och fritid
  • Sköta avtalsförhandling
  • Leda och utgöra stöd i processer kopplade till förvaltningens bygginvesteringsprojekt
  • Stötta avdelningarna i planering av lokalförändringar
  • Representera förvaltningen i arbetsutskott och nämndsammanträden och i koncernövergripande stadsutvecklings- och verksamhetsområdesprojekt
Värt att veta

I din roll kommer du att arbeta nära förvaltningens avdelningar, förvaltningsledning och kommunens två nämnder, kultur- och demokratinämnden samt idrotts- och fritidsnämnden. Haninge kommun är inne i en spännande tillväxt och är en viktig del i den regionala utvecklingen.

Du kommer sitta i kommunhuset centralt i Handen nära till pendeltåget, Rudans friluftsområde, Haninge kulturhus med bibliotek och konsthall. Du har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid, friskvårdsbidrag, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling.

Tjänsten är på heltid med start när rätt person kan vara på plats.

Våra förväntningar

Du har relevant högskoleutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi söker dig som jobbat med liknande frågor, gärna inom kommun eller liknande typ av organisation. Vi ser gärna att du har god kännedom om idrottsanläggningar och verksamhetslokaler för kultur och fritid. Du har vana av att arbeta i olika digitala verksamhetssystem som Bluebeam och GIS.

Du kan också ha erfarenhet av att ha arbetat med kvalificerade fastighetsutvecklingsfrågor, planering och utveckling av lokalutnyttjande samt strategiska anläggningsfrågor och har då erhållit goda kunskaper om relevant lagstiftning inom området. Det är meriterande om du har erfarenhet av infrastrukturprojekt eller exploateringsprocesser.

Som person är du strukturerad, analytisk och har förmågan att bygga upp ett relevant nätverk för att klara din uppgift på bästa sätt. Du uttrycker dig väl i tal och skrift.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vänligen notera att din ansökan kommer att registreras även i kommunens eget rekryteringsverktyg och allra senast när rekryteringsprocessen är avslutad. Du kommer då få ett separat mail från systemet som bekräftelse.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Hendrik Christiansson
Telefon 070-9378702
Email Mejla Hendrik Christiansson
Område Haninge
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Organisationsutveckling, Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Sista ansökningsdag 21 dec 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/