Duktig målare rekryteras till Haninge Bostäder

Duktig målare rekryteras till Haninge Bostäder

Om tjänsten

Haninge Bostäder AB är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs av Haninge kommun. Vi är snart 30 anställda som förvaltar bolagets omkring 2350 lägenheter och därtill ett mindre antal kommersiella lokaler. Våra fastigheter är fördelade över hela kommunen, såväl på fastlandet som på skärgårdsöar. Vår ambition är att våra boende skall känna att vi finns till för dem och därmed uppleva trivsel och trygghet med oss som hyresvärd.

Nu söker vi en självgående och innovativ målare som vill vara med på vår pågående resa mot att bli den mest attraktiva hyresvärden på Södertörn. Hos oss på Haninge Bostäder har vi ett öppet och positivt arbetsklimat, där glädje genomsyrar arbetsdagen. Vi arbetar utifrån våra värdeord Engagemang, Glädje, Konsekvent, Respekt, Trovärdighet, Vänlighet och Yrkesstolthet, och arbetar mot tydligt uppsatta mål.

I denna rekrytering samarbetar vi med Arena Personal. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Louisa Björklund på telefon 073 420 55 13 eller e-post louisa.bjorklund@arenapersonal.com.

Din profil

Du som söker:
Har troligtvis en gymnasial utbildning inom måleri med dig.
Har dokumenterad erfarenhet av måleri och tapetsering.
Arbetar på ett strukturerat sätt och trivs med att arbeta självständigt.
Tycker om att jobba med människor och har förståelse för hur viktig kunden är.
Har ett positivt sätt och försöker alltid hitta lösningar samt bidrar till ett gott samarbete.
Har B-körkort och IT-vana.

Vi erbjuder

Som anställd hos Haninge bostäder har du en fast månadslön, attraktiva förmåner och en trygg och glädjefylld arbetsplats. Här arbetar du i en platt organisation med högt i tak och korta beslutsvägar.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Louisa Björklund
Telefon 0734205513
Område Haninge
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Arena Personal
Sista ansökningsdag 7 dec 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arena Personal är en koncern i rekryterings- och bemanningsbranschen. Vår idé är att leverera rätt person, på rätt plats, till rätt pris och vid rätt tillfälle! Det unika ligger i vår inställning; vi hittar möjligheter där andra ser begränsningar. Ambition, engagemang och närhet är självklara egenskaper, men lägg där till en stor portion rutin och ett genuint ansvarstagande så har du ringat in oss