Haninge Bostäder söker en uthyrare

Haninge Bostäder söker en uthyrare

Om verksamheten

Haninge Bostäder AB är Haninges kommunala bostadsföretag. Bolaget har sitt ursprung Österhaningebostäder som grundades redan 1948. Vi äger och förvaltar fastigheter från Utö och Dalarö i söder till Vega och Vendelsö i norr. Haninge Bostäders uppgift är att bygga och erbjuda trivsamma lägenheter i trevliga boendemiljöer. Vi äger och förvaltar ca 2400 lägenheter. Mer information finner du på www.haningebostader.se

Arbetsbeskrivning

Som uthyrare hos oss ingår du i företagets ekonomi- och administrativa enhet på åtta personer och du rapporterar till ekonomichefen. Som uthyrare ansvarar du för hanteringen kring uthyrning och uppsägning av lägenheter, lokaler och parkeringsplatser. Du arbetar processorienterat med utvecklings- och förbättringsarbete av processerna samtidigt som du ansvarar för kontakten med blivande hyresgäster, myndigheter och andra intressenter genom hela uthyrningsprocessen. Du deltar administrativt i projekt gällande ombyggnad, tillbyggnad och nyproduktion. Arbetet som uthyrare innefattar ett nära samarbete med olika avdelningar inom Haninge Kommun.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Ansvara för uthyrningsprocessen samt för utveckling, förbättring och uppföljning av processen
  • Ansvara för att lediga lägenheter, garage och parkeringsplatser finns tillgängliga i aktuella kanaler.
  • Kundkontakt via telefon, mail och besök
  • Kontakt med olika avdelningar inom Haninge Kommun, myndigheter och externa samarbetspartners.
  • Upprätta statistik och rutinbeskrivningar
  • Vara andra avdelningar på Haninge Bostäder behjälplig.
Vem är du?

Vi söker dig som har en för tjänsten relevant eftergymnasial examen alternativt motsvarande erfarenhet från branschen. Du har några års erfarenhet av kundkontakt och administration samt goda kunskaper i Officepaketet. Vi tror att du har god förståelse för juridiska processer samt mycket goda kunskaper i hyreslagen. Det är meriterande om du har erfarenhet från en liknande tjänst och speciellt om du har erfarenhet av att utveckla och arbeta processorienterat med uthyrningsprocessen avseende bostäder, lokaler, garage och p-platser. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Som uthyrare hos oss krävs ett stort intresse för service och människor samt en god kommunikativ förmåga. Vi söker dig som är noggrann och strukturerad samt resultat- och lösningsorienterad. Vidare är det viktigt att du drivs av att ta del i och bidra till att utveckla avdelningens arbete, hitta nya arbetssätt och effektivisera rutiner utifrån ett långsiktigt perspektiv.

Det är viktigt att du är självgående och ansvarskännande samtidigt som du trivs med att arbeta i grupp och ser till teamets gemensamma mål. Vi lägger stor vikt vid att du har en prestigelös inställning och kan hugga i där det behövs. Som person är du ambitiös, drivande och tydlig i din kommunikation. I rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Hos oss erbjuds du en spännande och utvecklande roll där du får ta stort eget ansvar på en trevlig och familjär arbetsplats med högt i tak och engagerade medarbetare. Genom en platt organisation och korta beslutsvägar är det möjligt för dig att agera snabbt och självständigt. Du kommer in i en spännande fas då vi har påbörjat arbetet med att gå mot en värderingsstyrd organisation där det ges stora möjligheter att påverka.

Vårt kontor är centralt beläget tre minuter från Haninge pendeltågsstation där vi sitter i öppet landskap i nyrenoverade och moderna lokaler. Hälsa och friskvård är ett viktigt fokus och därför erbjuder vi en halv friskvårdstimme per vecka och vi har även friskvårdsbidrag. Vi förstår även vikten av att ladda batterierna varje dag så vi erbjuder rikskuponger till alla som vill ha. För att gynna balansen mellan jobb och fritid erbjuds flextid för denna tjänst.

Sista ansökningsdag

Sista ansökningsdag är den 6e juli 2018. Vi samarbetar med Jurek Rekrytering & Bemanning som gör löpande urval under ansökningstiden. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Liljeqvist via mail: emma.liljeqvist@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Emma Liljeqvist
Telefon 0704711753
Område Haninge
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 6 juli (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.