Vi söker en souschef som tillsammans med oss vill utveckla vårt slottskök och skapa mat med passion, hög kvalité och med hänsyn till miljön.

Häringe Slott eftersträvar att jobba med lokala råvaror som följer årstidernas variationer. Med bas i svenska smaker och inspiration från hela världen.

Kvalifikationer souschef
  • HACCP-egenkontroll
  • 3 års dokumenterad erfarenhet som köksmästare eller souschef på à la carte-restaurang
  • Kunskap i växtbaserat kök
  • Dokumenterat ekonomiskt ansvar
Som souschef på Häringe Slott får du möjlighet att vara med och driva restaurangens utveckling och bygga en hållbar verksamhet tillsammans med vår restaurangchef / F&B.

Du är aktiv i driften och ansvarar för menyplanering, inköp, inventering, egenkontroll samt leda ditt köksteam. Som person är du trygg, strukturerad, kreativ och värdesätter nytänkande.

Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats i vacker historisk miljö. Vi har öppet 365 dagar per år.

Arbetsschemat följer gästflödet.

Omfattning
Tjänsten avser heltid med arbetstiden dag-, kvällstid samt helger, med start omgående.

Vi är medlemmar i Visita och följer kollektivavtal.

Vi anställer löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Simon Dorkhom
Telefon 070-604 97 27
Email Mejla Simon Dorkhom
Område Haninge
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Häringe Slott är vackert beläget i naturreservatet vid Landfjärden, 25 minuter söder om Stockholm. Här finns 67 hotellrum, moderna konferenslokaler samt förtjusande slottssalonger för middag och fest. Till oss kommer allt från kära par för en romantisk getaway till stora internationella grupper för möten.