Transportledare

Transportledare

Om tjänsten
En transportledare fungerar som spindeln i nätet hos oss. Få saker passerar i verksamheten utan din inblandning eller vetskap. Du är en naturlig länk mellan kund och chaufför, där du aktivt leder och fördelar arbetet. Det är många in-och utgående både samtal och mail dagligen, där den i andra änden förväntar sig ett professionellt bemötande.

Din främsta arbetsuppgift är att lastplanera och rutt belägga fordonsflottan på ett så ekonomiskt och tidseffektivt sätt som möjligt. Utöver planeringen kommer du ha arbetsuppgifter såsom: uppföljning och tidsrapportering på utförda ordrar, bokning av transporter externt, och allmän översyn på uppförande kodex.

En roll som kommer med ett inflytande vid t.ex. resursplanering kopplat till investeringar i fordonsparken. Du kommer att ha ansvar över den löpande delen kring transporter.

Kravprofil
Personen vi eftersöker är lösningsorienterad ut i fingerspetsarna med vana utav att arbeta i en hela tiden föränderlig orderstock. Du har lätt för att kommunicera, både skapa samt bibehålla goda relationer med de kunder, chaufförer och samarbetspartners du möter i tjänsten. Du har datorvana, grundläggande kunskaper Office-paketet, generellt lätt för siffror och ett ekonomiskt sinne. Du talar samt skriver på svenska obehindrat och kan hantera en konversation på engelska de gånger som krävs. Du är drivande och engagerad, har lätt att ta beslut och trivs med att arbeta i ett högt tempo.

Vi eftersöker dig med en längre yrkes-erfarenhet inom åkerinäringen och gärna en historik innefattande minst 3 års transportledning. Vi uppmanar till initiativ och ser fram emot att tillsammans skapa en utvecklande och ledande roll inom vårt företag perfekt för just dig.

Ansökan
Din ansökan skickas till: Alki.k@gastrofood.se
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.gastrofood.se/en/
Sista ansökningsdag 6 juni 2021 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gastro Food AB, är en väletablerad restauranggrossist som har sina rötter sedan 1992 med två utgångspunkter för leveranser, Jönköping och Stockholm/Jordbro. Vi levererar HoReCa (Hotel, Restaurang och Café) kunder runtom dessa regioner med egna bilar. Gastro Food AB är ett företag som går starkt framåt och utvecklas ständigt med nya marknader. Vi omsätter närmare 370 miljoner sek per år och är totalt ca 80 medarbetare. Vi har en väldigt fin kundstock och härliga eldsjälar i företaget att tacka för!