Service Account Manager till Swarco

Service Account Manager till Swarco

Söker du din nästa utmaning inom försäljning? Gillar du att jobba med långsiktiga affärer där kundrelation är en nyckelfaktor? Nu söker vi Swarcos nästa Service Account Manager!

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som Service Account Manager jobbar du i ett nära samarbete med dina kunder för att förvalta deras avtal. Du kommer att ansvara över fyra till fem kontrakt där du till stor del har telefon/mail kontakt med kunden men även är ute och besöker dem på plats (ej under dessa tider).
Du kommer att ansvara över att kommunicera, implementera och följa upp både nya och befintliga avtal samt jobba med processförbättringar, optimeringar och kostnadseffektivitetsförslag.
Du kommer att jobba tillsammans med dina två kollegor som har jobbat länge i tjänsten så en bra introduktion om företaget och tjänsten kommer att ske på plats!

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant arbetslivserfarenhet
  • Tidigare erfarenhet av att förvalta och utveckla kund kontrakt
  • Flytande Svenska i tal och skrift
  • B - körkort
Vi söker efter dig som är en pålitlig lagspelare, du ska vara noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt samt kunna ge service på en hög nivå. Här jobbar man långsiktiga affärer, så med ett gott tålamod och ett ordningsamt arbetssätt kommer man långt!

Villkor

Start: Slutet Januari, Början Februari enligt ök
Arbetstider: 07-16 flex
Ort: Skogås
Tjänstebil: ingår
Omfattning: Heltid
Urvalet kommer att börja efter Julledigheten (11e och framåt)
Mer info
Kontaktperson Lucas Bryggman
Telefon 0722661841
Område Haninge
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 feb 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SWARCO har ett interantionellt nätverk av produktionsanläggningar, kontor och partners över hela världen. Tillsammans erbjuder de kompletta lösningar för vägmarkering, skyltar, trafikledning, parkering, motorvägs- och tunnelstyrning, kollektivtrafik och gatubelysning. De sammankopplar fordon med väginfrastrukturen och hjälpertill att installera laddningsinfrastruktur för att boosta elbils användandet och erbjuda modulära, holistiska och intelligenta trafiklösningar.
Idag är de 110 kollegor I Stockholm där kulturen präglas av passion, tillit, förtroende, flexibilitet, innovation och samverkan.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.