Lageransvarig till familjärt företag i Jordbro!

Lageransvarig till familjärt företag i Jordbro!

Vill du bara med att bygga upp ett lager från start och vara med från början. Gillar du att strukturera upp? är du noggrann och händig? Då tycker jag att du ska söka denna tjänst.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer till en början innebära att strukturera och iordningställa lagret, ha en översikt och bygga upp det. Vår kund kommer genomgå en renovering över lagret och tanken är att du ska vara med och utveckla det från start.
När man får en välfungerande lager kommer allt som rör lagret gå via dig.
Du kommer ta fram produkterna som teknikerna behöver för att kunna utföra sitt arbete.
Vidare kommer du även att ta hand om leveranser in och ut samt se till att allt finns hemma genom att beställa in varor när det behövs.

Din profil

För att passa in rollen behöver du ha:

Gymnasial utbildning
Minst 1 års erfarenhet inom lager gärna lagerchef eller lageransvarig
Svenska i tal och skrift
Professionell engelska
B-körkort

Villkor

Start: Omgående eller enligt OK
Placering: Jordbro
Arbetstider: 08-17 heltid

Sök denna spännande tjänst redan idag! Urval sker löpande...
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 apr 2020 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund jobbar med installation, service och reparation av olika kylaggregat till transportindustrin. Har kunder som t.ex. Coop, Ica, Amazon och Mathem. Dem har växt sedan 2015 och behöver numera en lageransvarig.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.