Sommarjobbare till vår produktion inom livsmedelsindustrin

Sommarjobbare till vår produktion inom livsmedelsindustrin

Foodmark AB är en av Sveriges ledande livsmedelsproducenter med huvudkontor i Sundbyberg och egen tillverkning i Sverige.

Foodmark ingår i livsmedelskoncernen Agra AS som är ett expansivt norskt familjeföretag. Agra har funnits i över 130 år och har verksamheter i Norge, Danmark och Sverige. Koncernen omsätter närmare 4 miljarder SEK, varav Foodmark står för ca 750 miljoner. Foodmark har 220 anställda och inom företagets kultur strävar vi ständigt efter att kunna erbjuda vår personal möjligheter att utveckla sina färdigheter och göra framsteg inom företaget. Vår ambition är att inspirera till enkla och goda matupplevelser och detta gör vi med hjälp av våra varumärken Rydbergs, Lohmanders, Fjällbrynt, Delikatessfabriken, Jensen's Køkken , K-Salat och Mills.

För att läsa mer om oss, gå in på www.foodmark.se

Går du ut gymnasiet i sommar eller studerar du på universitetet och vill arbeta under sommaren? Eller vill du kanske testa på att arbeta i en spännande bransch och få erfarenhet från produktionsmiljö? Oavsett vad så hoppas vi att du tar chansen att söka sommarjobb hos oss! Det finns även stora möjligheter till extrajobb vid behov efter sommaren.

Arbetsuppgifter

I produktion arbetar du med tillverkning och hantering av livsmedel. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat förberedelser av råvaror, tillverkning, blandning och fyllning av färdig produkt samt paketering. Arbetet innebär i huvudsak att sköta driften av fyllnings- och packmaskiner men även en hel del manuellt arbete t.ex. disk och rengöring

Arbetstiderna är primärt förlagda måndag till fredag på tvåskift, dvs du arbetar alternerande förmiddag och eftermiddag varannan vecka. Arbete på 3-skift kan förekomma under högsäsong, därav kan det bli aktuellt med arbete på nattskift.

Vem söker vi?

Vi söker dig som vill arbeta under sommaren (juni-augusti). Det är önskvärt att du kan arbeta de flesta veckorna under sommaren. Vi ser gärna att du vill fortsätta att arbeta extra hos oss efter sommaren vid behov. Vi vill att du har fyllt 18 år och har en gymnasial utbildning. Tidigare erfarenhet från produktionsmiljö är meriterande men inget krav.

Sommaren är vår högsäsong vilket innebär ett högt tempo i fabriken, vi vill därför att du har förmåga att behålla lugnet även i stressade situationer. Eftersom stora delar av arbetet innebär arbete vid maskin är det en fördel om du är nyfiken på teknik och gillar fysiskt arbete. Vi ser också gärna att du kan hantera verktyg för att utföra lättare underhållsjobb.

Som person har du lätt för att lära dig nya saker. Du är engagerad, ansvarskännande och ordningsam. Du måste kunna arbeta både självständigt och i grupp. Då säkerhet och livsmedelskvalitet är högsta prioritet måste du kunna läsa och förstå recept och arbetsbeskrivningar på svenska.

Vi erbjuder

Foodmark erbjuder en mångkulturell och förtroendefull arbetsmiljö. Du kommer vara en del av en arbetsplats med välkända varumärken, god arbetsmiljö, trevliga kollegor och bra förmåner som bland annat frukost och subventionerade luncher. Kollektivavtal med livsmedelsarbetareförbundet tillämpas.

Anställningen är en tidsbegränsad anställning under sommaren med möjlighet till fortsatt extraarbete.

Välkommen med Din ansökan i form av CV och personligt brev via "Lediga tjänster" på vår hemsida Foodmark.se. Vi kommer att hantera inkommande ansökningar löpande så vänta inte med din ansökan!
Mer info
Område Haninge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Livsmedel
Typ av anställning Heltid, Extrajobb, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (12 dagar kvar)